Håndbold

Møllgaards vilde udmelding lever videre efter sensation

Aalborg Håndbold og Henrik Møllgaard mener det seriøst, hvilket de endnu en gang beviste onsdag aften.

Henrik Møllgaard mente det altså alvorligt, da han inden Champions League-turneringen i 2019 proklamerede, at Aalborg Håndbold ville vinde det hele.

Noget, han selvsikkert udtalte til DR. Men da coronavirussen spolerede turneringen for nordjyderne, fik han først mulighed for at bevise, at der var indhold i de ambitiøse ord i år.

Det må man sige, at han sammen med Aalborg-mandskabet gjorde onsdag aften, hvor de kvalificerede sig til Final 4 i Champions League.

Og ordlyden fra 2019 har ikke ændret sig så meget som en millimeter.

- Det siger jeg stadigvæk, sagde Møllgaard efter kvartfinalesejren over Flensburg-Handewitt til TV 2 Nord.

En vanvittig oplevelse

Den 12. og 13. juni er de med, når turneringen afgøres i Köln. Og heller ikke her bliver det som turister.

- Det er også derfor, at vi glæder os til at vi skal til Köln, for vi tager derned for at vinde. Det er en fantastisk turnering. Jeg har været der et par gange, og jeg håber rigtig meget, at vi kan få nogle folk i hallen, for det er en vanvittig oplevelse.

- Vi er bare rigtig stolte over, at vi står iblandt de sidste fire i Europa nu, siger Møllgaard.

Aalborg-direktør er målløs

Aalborg Håndbold-direktør Jan Larsen er ligesom Møllgaard stolt og lykkelig over, at det lykkedes.

- Jeg er målløs. Jeg vidste godt, vi kunne gøre det, men når vi nu har gjort det, bliver jeg tom for ord, siger Jan Larsen.

Han havde det hårdt fra tilskuerrækkerne, da hans hold var tæt på at smide det hele væk. Det skete heldigvis ikke, og det sætter han pris på.

- Jeg har stor beundring af spillere, trænere og hele setuppet omkring klubben. Det er fantastisk, siger han og glæder sig til at se sit hold i Final 4.

- Jeg havde nok drømt om det, da vi startede denne klub for 20 år siden, men at vi står her nu er vanvittigt.

Aalborg Håndbold og PSG bookede onsdag aften billet til stævnet. Torsdag aften spiller Barcelona mod Brest samt Veszprem mod Nantes om de sidste to pladser.