Håndbold

- Mikkel Hansen kommer til at gøre alt for at smadre Aalborg

Mikkel Hansen står over for sin kommende arbejdsgiver i semifinalen i Champions League, når PSG møder Aalborg.

Hvis Aalborg skal i Champions League-finalen, skal de forbi Paris Saint-Germain – og omvendt.

De to mandskaber er nemlig trukket op af bowlen og skal møde hinanden i semifinalen i den store europæiske turnering.

Det kribler ned ad ryggen på mig, for det er kæmpestort for os

Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold

Det bliver også et opgør, hvor Mikkel Hansen skal møde sin kommende klub, da den danske stjerne skifter til Aalborg i 2022.

Ifølge håndboldekspert Bent Nyegaard betyder det dog ikke, at Hansen kommer til at holde igen.

- Det giver virkelig en ekstra dimension, at modstanderen blandt andre er Mikkel Hansen. Han er olympisk mester, verdensmester, europamester, fransk mester – han er det hele. Men er der noget, der har optaget Mikkel Hansen, er det Final 4 og at vinde Champions League. Han kommer til at give den fuld gas og gøre alt for at smadre Aalborg, siger Bent Nyegaard.

- De er fjender 12. juni, men venner godt et år efter.

Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen, ser frem til at møde Mikkel Hansen og PSG, der også har landsholdsstregen Henrik Toft på holdet.

- Med Mikkel og Toft på den anden side bliver det kanonsjovt at møde dem, siger Larsen til TV 2 Nord.

- Det kan godt være, at de er dygtige – og de er meget, meget dygtige - men de er ikke bedre end, at de kan slås. Det er en kæmpe mundfuld. Det er det hold i verden, der har det største budget, og blandt de fire Final 4-hold er vi nok det med det mindste. Men det kribler ned ad ryggen på mig, for det er kæmpestort for os.

PSG er favoritter, mener Nyegaard

Bent Nyegaard beskriver lodtrækningen som være ”spændende” for Aalborg.

Han havde to ønsker til lodtrækningen, inden den fandt sted. Det ene var, at Aalborg skulle trække Nantes, og det andet var, at de ikke skulle trække Barcelona. I stedet blev det noget midt imellem.

- Det er en svær lodtrækning, men den er ikke umulig. Når PSG spiller godt, er de nok lige en tak for stor en opgave for Aalborg. Men de har også vist, at de har svært ved at finde topniveauet. Og på det mentale plan har de en rigtig dårlig fornemmelse for Final 4. PSG er klare favoritter, men jeg udelukker ikke Aalborg til at gå i finalen, siger Nyegaard.

Bent Nyegaards chancevurdering: 60-40 i PSG’s favør.

Final 4 løber af stablen i weekenden 12. og 13. juni.