Håndbold

GOG-profil meget berørt efter nedtur

Emil Jakobsen var tydeligt berørt efter torsdagens nederlag til Aalborg Håndbold i DM-semifinalen.

Landsholdsfløjen Emil Jakobsen har allerede nu - trods sin unge alder - prøvet en hel del i sin håndboldkarriere.

Men torsdag aften blev den 23-årige GOG-spiller ramt af en stærkere grad af skuffelse og tomhed end nogensinde før.

Fløjspilleren var nemlig knust efter GOG's 33-30-nederlag i den anden DM-semifinale mod Aalborg Håndbold. Et resultat, der sendte Aalborg i finalen og GOG ud i de knap så sjove bronzekampe.

- Jeg er helt vildt tom i maven. Jeg synes, vi havde fortjent det her efter en rigtig god sæson. Men også kæmpe cadeau til Aalborg. De er i en klasse for sig selv og spiller rigtig godt. Vi taber til os selv i dag, sagde en tydeligt rørt Emil Jakobsen efter kampen til TV 2 SPORT.

Hvorfor gør det så ondt at tabe, når de spiller så godt?

- Det er jo en DM-finale, det handler om. Håndbold er vores liv. Det gør pisse ondt det her. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige. Jeg er tom af følelser lige nu.

GOG har gennem hele sæsonen haft et erklæret og udtalt mål om at vinde DM-guld. Men den drøm blev altså slukket for fynboerne torsdag aften i Aalborg. Emil Jakobsen blev noteret for fire mål på ni forsøg i opgøret.

Vil samle sig til bronzekamp

GOG tabte den første semifinale med 28-30 på hjemmebane, og torsdag aften vandt Aalborg Håndbold så også den anden semifinale hjemme i Nordjylland.

Aalborg Håndbold vinder semifinalen med 33-30 over GOG og er dermed klar til finalen i herrernes håndboldliga. Video: TV 2 SPORT

Derfor skal Aalborg Håndbold nu spille DM-finale mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, mens GOG må nøjes med en bronze-duel mod TTH Holstebro.

- Nu skal vi hjem og rejse os sammen. Det bliver nok lidt svært, men jeg er sikker på, at vi godt kan stå den opgave og tage det bronze med til Gudme. Det synes jeg i hvert fald, at vi fortjener, siger Emil Jakobsen.

GOG har vundet det danske mesterskab syv gange i historien, men den seneste DM-titel faldt helt tilbage i 2007. Fynboerne er blevet nummer to de seneste to sæsoner, men i år må GOG nøjes med en tredje- eller fjerdeplads.

Emil Jakobsen kan dog glæde sig over, at han ser ud til at tage topscorertitlen i HTH Herreligaen i 2020/21-sæsonen, hvor fynboen indtil nu har lavet hele 224 mål. Nummer to på topscorerlisten, Kay Smits fra TTH, er noteret for 182 scoringer indtil nu.

Første bronzekamp mellem GOG og TTH og første finale mellem BSH og Aalborg spilles onsdag den 2. juni. Begge opgør kan ses direkte på TV 2 SPORT eller TV 2 PLAY.