Håndbold

Nøddesbo turde ikke se afslutningen: - Der var et håndklæde over hovedet

Jesper Nøddesbo kunne ikke holde ud at se den højdramatiske afslutning, der sikrede BSH en tredje og afgørende DM-finale mod Aalborg Håndbold.

BSH leverede et stort comeback i en højdramatisk finale mod Aalborg, og så holdt de liv i drømmen om et mesterskab, der ellers var godt på vej til Aalborg.

Jesper Nøddesbo bidrog til sejren på banen med flere scoringer, men da han var på bænken, turde han ikke at se afslutningen.

- Der var et håndklæde over hovedet.

Hvorfor?

- Fordi det er så fucking spændende. Det er ikke første gang, at det sker, og jeg tager det gerne over hovedet igen, hvis det slutter på den her måde en gang til, siger han.

Aalborg kunne nøjes med uafgjort, efter at de havde vundet den første kamp i finaleserien. Og da de førte med 27-24 med få minutter igen, skulle hjemmeholdet hente fire mål for at bringe finaleserien ud i en tredje kamp.

Men efter en timeout taget af BSH, vendte kampen fuldstændig i de sidste minutter, og Jesper Nøddesbo bidrog selv på banen, da BSH fuldendte comebacket og vandt med 30-29.

Afgørelse udskød karrierestop

Den rutinerede spiller stopper karrieren efter den her sæson, og der var derfor overhængende fare for, at han spillede sin sidste kamp tirsdag aften.

Men den 40-årige stregspiller har altså en allersidste kamp, der skal spilles i form af den afgørende DM-finale. Spilletid var han dog ligeglad med efter kampen. Det hele handlede om sejren.

- Det er fuldstændig ligegyldigt. Vi slår Aalborg i dag og spiller os i den tredje DM-finale. Det er det aller, allervigtigste, siger han.

Den tredje og afgørende DM-finale mellem BSH og Aalborg spilles onsdag den 16. juni.