Håndbold

Skanderborg Aarhus udpeger klubbens første træner

Klubben vil udnytte Nick Rasmussens store styrker inden for talentudvikling.

Det er en gammel kending, som bliver den første cheftræner for Skanderborg Aarhus Håndbold.

52-årige Nick Rasmussen har skrevet under på en toårig aftale. Det oplyser klubben onsdag i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at være en del af den nye østjyske håndboldsatsning frem til 2023 og ser frem til at lære alle mennesker at kende i de forskellige afdelinger, klubber og miljøer omkring Skanderborg Aarhus Håndbold.

- Det er mit håb, at vi i fællesskab kan give holdet en god start og sammen skabe en fornyet interesse for herrehåndbolden i Østjylland, siger Rasmussen.

Siden 2017 har han været cheftræner i Skanderborg, som op til denne sæson er fusioneret med Aarhus, efter sidstnævnte gik konkurs i april.

Nick Rasmussen havde også en aktiv karriere i håndboldsporten, hvor det blev til 390 kampe for Fredericia.

Klubbens nye sportschef, Peter Bredal, ser frem til samarbejdet med Nick Rasmussen.

- Jeg er rigtig glad for aftalen med Nick, idet han de seneste 4 år i Skanderborg har bevist, at han formår at få det maksimale ud af sit materiale. Herudover er en af Nicks styrker talentudvikling, og vi vil i Skanderborg Aarhus Håndbold gerne fortsætte med at være en af Danmarks bedste klubber til talentudvikling. Nick vil derfor bruge timer i håndboldungdomsmiljøet i såvel Aarhus som i Skanderborg.

Klubben overtager Skanderborgs gamle licens og er derfor med i landets bedste herrerække i næste sæson. Hjemmekampene bliver spillet både i Skanderborg og Aarhus.