Håndbold

Jannick Green skifter til PSG

Den danske målvogter forlader bundesligaklubben Magdeburg næste sommer til fordel for den franske storklub Paris Saint-Germain.

For SC Magdeburg tog samtalen en kedelig drejning, da klubben begyndte at tale med Jannick Green om en kontraktforlængelse.

Efter syv år og to titler i Magdeburg har den danske målmand besluttet sig for at stoppe i den tyske klub, når hans kontrakt udløber i sommeren 2022.

I stedet fortsætter Green karrieren i den franske storklub Paris Saint-Germain (PSG).

- Samtalerne med Jannick var hele tiden åbne og med gensidig respekt, men han har informeret os om samtaler med en anden klub og meddelte i begyndelsen af denne uge, at han ikke ville forlænge kontrakten med os, siger cheftræner og sportschef Bennet Wiegert til klubbens hjemmeside.

Lidt efter Magdeburgs udmelding om Greens forestående farvel, præsenterede Paris-klubben den 32-årige dansker på en toårig aftale.

- Klubben siger velkommen til en af de bedste målmænd i den tyske liga, siger PSG-direktør Jean-Claude Blanc.

"En ære at skrive under med PSG"

Jannick Green selv glæder sig til sit kommende håndboldeventyr:

- Det er en ære for mig at skrive under med en klub af den størrelse. PSG er på højeste niveau, og som det har været tilfældet i mange sæsoner, vil vi fortsætte med at stræbe efter det ypperste i alle turneringer, siger han til klubbens hjemmeside.

- Det er en virkelig spændende udfordring, og jeg kan ikke vente med at tilslutte mig truppen.

Green har spillet 134 landskampe for Danmark, man han er ikke en del af det danske hold, der er rejst til OL i Japan for at forsvare OL-guldet. Han var heller ikke med, da Danmark genvandt VM i januar.

Jannick Green var dog en del af det danske hold, der vandt OL i 2016 og verdensmesterskabet på hjemmebane i 2019.