OL Tokyo 2020

Spansk stjerne misser resten af OL

Den spanske profil Viran Morros kommer ikke til at spille mere ved OL, efter at han har pådraget sig en skade.

De spanske håndboldherrer er alvorligt svækket i resten af OL-turneringen.

Den defensive profil Viran Morros er skadet og misser resten af turneringen.

Det meddeler det spanske håndboldforbund på sin hjemmeside, efter at den spanske landsholdslæge har kigget nærmere på Morros.

- Viran Morros vil gå glip af resten af kampene ved de olympiske lege i Tokyo på grund af en baglårskade i højre ben, som han led i anden halvleg af kampen mod Brasilien i duel om en bold, skriver håndboldforbundet på sin hjemmeside.

37-årige Morros, der til dagligt er holdkammerat med Mikkel Hansen og Henrik Toft Hansen i franske Paris Saint-Germain, skifter fra den kommende sæson til Füchse Berlin, hvor han blandt andet bliver holdkammerat med de danske landsholdsspillere Jacob Holm og Lasse Andersson.

Misser muligt dansk møde

Men det bliver altså ikke til et møde med hverken nuværende eller kommende danske holdkammerater for Viran Morros, der har været med til at vinde både EM- og VM-guld med Spanien.

Danmark og Spanien er i hver sin pulje, og begge hold har maksimumpoint efter de første tre kampe.

I knockoutkampene er der god mulighed for, at de to hold på et tidspunkt kommer til at møde hinanden. Men der vil den spanske defensiv være svækket, efter at den rutinerede profil nu er ude.

Kielce-spilleren Miguel Sánchez-Migallón er udtaget i stedet.

Spaniens næste kamp er mod Frankrig, mens Danmark i næste kamp møder Portugal.