Håndbold

Landsholdsspiller fik debut i særlige omgivelser

Onsdag aften fik Aaron Mensing en mindeværdig debut for Flensburg-Handewitt, da den blev spillet på hans tidligere hjemmebane.

Store begivenheder har ikke været en mangelvare for 23-årige Aaron Mensing. I hvert fald ikke de seneste måneder.

Først skulle Mensing med de tyske rødder beslutte, om han ville repræsentere Danmark eller Tyskland på seniorplan. Her faldt valget på Danmark, hvor han i april fik sin debut.

Få måneder senere, i juni, skiftede han så TTH Holstebro ud med Flensburg-Handewitt, og onsdag aften fik han uofficiel debut for den tyske storklub. Skæbnen ville, at det skulle blive en helt speciel debut.

Modstanderholdet var ingen ringere end netop TTH Holstebro, og det var en god oplevelse, lød det fra Aaron Mensing efter kampen.

- Det er min første kamp for Flensborg, og så er det i Holstebro. Det er selvfølgelig lidt specielt, sagde han til TV 2 SPORT.

- Jeg er glad for at være her, og nu har jeg mulighed for at sige farvel igen.

Blev hyldet på sin gamle hjemmebane

Selvom Aaron Mensing optrådte for dagens udehold, blev han modtaget og hyldet en hjemmebanehelt. Både før, under og efter kampen, hvilket han påskønnede.

- Det var dejligt at være tilbage og se alle de gode mennesker, man kender her. Jeg har haft et rigtig godt år i Holstebro, og jeg er glad for, at publikum i Gråkjær Arena har taget mig ind på denne måde, sagde han ifølge TTH Holstebros hjemmeside.

Glad for sit skifte

Aaron Mensing har haft en god tid i TTH Holstebro, men skiftet til Flensburg-Handewitt er en drøm, der er blevet til virkelighed.

- Jeg har spillet der som dreng, så det er fedt, at det lykkes nu. Det er jeg glad for. Det har altid været min drøm at spille for Flensborg, lød det fra Mensing.

En anden spiller, der også var med i træningskampen onsdag, var Nikolaj Markussen, der er hentet til TTH Holstebro som erstatning for Aaron Mensing.

- Nikolaj er en spiller med en masse erfaring og landskampe, så det tror jeg helt sikkert nok, at han skal klare, sagde Aaron Mensing, der scorede syv mål i kampen mod sit tidligere hold.

Træningskampen endte 35-31 til TTH Holstebro.

Den 199 centimeter høje venstre back står noteret for i alt to A-landskampe for Danmark. Aaron Mensing har foreløbig scoret fem mål i den røde trøje.