Håndbold

Aalborg-stjerne slipper med skrækken

Onsdag aften vandt Aalborg håndbold sikkert 38-30 over TMS Ringsted, men undervejs måtte profilen Aron Pálmarsson udgå med en skade.

Resultatet indikerer, at alt gik efter planen for Aalborg Håndbold, da de uden problemer besejrede TMS Ringsted onsdag aften.

En vigtig sejr for den nordjyske klub med de store forventninger, specielt efter holdet noget overraskende tabte sæsonåbneren mod SønderjyskE.

Men et skår i glæden for de forsvarende mestre er, at en af holdets nyindkøbte stjerner Aron Pálmarsson undervejs måtte lade sig udskifte med smerter. I første omgang var det lidt uklart, hvor alvorlig skadens omfang var, og derfor har mange fra Aalborg Håndbold ventet i spænding på en opdatering.

Frygten var, at der var røget en sene, men torsdagens scanning viste, at stjernespilleren er sluppet nådigt.

- Han har pådraget sig en forstrækning eller fibersprængning i lysken. Det er selvfølgelig slemt nok, men det andet havde jo været værre, siger Aalborg Håndbold-direktør Jan Larsen til Nordjyske.

- Han er ude i et stykke tid, og så spørger du selvfølgelig, hvor lang tid det er. Det spurgte jeg også vores fysioterapeut om, men det er svært at give et præcist svar på. Alt afhængigt af helingen er han formentlig ude i mellem tre og seks uger.

Træner glæder sig over melding

Holdets træner Stefan Madsen er positiv over nyheden omkring omfanget af Pálmarsson skade, men gør det klart, at Pálmarsson er en vigtig del af holdet.

- Aron betyder meget for holdet her, og der er en grund til, at vi har købt ham. Heldigvis har vi en stamme af spillere, der kan tage over, så på den korte bane er jeg ikke så bekymret, men jeg ville være det på den lange bane, siger han til TV 2 SPORT.

- For hver kamp der går, hvor vi ikke har Pálmarsson med, bliver det et større og større problem.

Dermed tyder det på, at Aron Pálmarsson misser Aalborg Håndbolds første Champions League-kamp i denne sæson, når den afvikles senere i september.