Håndbold

Skjern henter akut erstatning for skadet keeper

Svenske Anton Hagvall er ny målmand i Skjern Håndbold, hvor han afløser den langtidsskadede Robin Haug.

Skjern Håndbold stod med et stort problem i starten af september. Sæsonen var knap kommet i gang, før den var slut for målmand Robin Haug på grund af en korsbåndsskade.

Godt 14 dage senere har vestjyderne været snarrådige og hentet en svensk erstatning.

24-årige Anton Hagvall er købt fri fra Allingsås for sæsonen 2021-2022. Han skal dog lige spille en sidste ligakamp i denne omgang for svenskerne, inden han den 25. september vender snuden vestover mod Danmark.

- Skjern Håndbold er en storklub i Danmark, så da muligheden bød sig, var det bare om at slå til. Det er et stort skifte for mig, og jeg er stolt over, at Skjern kiggede i min retning, siger Anton Hagvall til klubbens hjemmeside.

Skjern forventer sig meget

Der er naturligvis også stor tilfredshed med handlen i Hagvalls nye klub.

- Vi er meget tilfredse med, at vi på dette tidspunkt i sæsonen har fundet en kvalitetskeeper, der fra dag ét kan gå ind og supplere Christoffer Bonde. Anton Hagvall er en dygtig keeper, som vi forventer os meget af i samspil med Bonde.

- Der skal samtidig også lyde et stort tak til Allingsås, der har været utrolig samarbejdsvillige under hele transfer-processen, siger Skjern-sportschef Thomas Klitgaard.

Skjern Håndbold har vundet tre af de første fire ligakampe i denne sæson. Nederlaget blev dog særdeles stort mod SønderjyskE.