Håndbold

Flensburg nævner Gidsel som nødløsning

Mathias Gidsel har både nutiden og fremtiden på plads. Alligevel er et overraskende klubskifte pludselig et emne.

Akutte problemer kan af og til føre til opsigtsvækkende løsninger, og sådan en arbejder Flensburg-Handewitt på lige nu.

Den tyske storklub er hårdt ramt af skader, og derfor er Mathias Gidsel pludselig inde i billedet, selvom han er på kontrakt i GOG i denne sæson og allerede har offentliggjort et kommende skifte til Füchse Berlin.

- Vi tænker over en masse løsninger, og Mathias er – selvfølgelig – en spiller, vi tænker på. Men vi er ikke i en situation, hvor vi kan kræve noget. Vi er afhængige af støtte fra alle involverede, siger Flensburg-Handewitts træner Maik Machulla ifølge Handball World til Sky.

Teoretisk kan Flensburg-Handewitt og GOG godt blive enige om en transfer, så Gidsel kan spille for den nordtyske klub i resten af sæsonen. Det ville i så fald ikke være første gang, at en GOG-spiller skifter til Flensburg, og tidligere i 2021 udtalte Gidsel, at han drømte om et tilbud fra netop Flensburg.

GOG-direktør afviser

Men selvom det tilbud måske kommer nu, så er der ikke noget skifte på vej. Det slår GOG-direktør Kasper Jørgensen fast:

- Vi har ikke hørt noget fra Flensburg, og hvis vi gør det, vil det være højst usandsynligt, at vi vil være med til at sende Gidsel afsted, siger Kasper Jørgensen til TV 2 SPORT.

Efter en tiltrængt håndboldpause skal Gidsel og GOG i kamp igen tirsdag aften, hvor Mors-Thy venter i den første af to kvalifikationskampe til EHF European League.