Håndbold

Var på vej til klubben som spiller, men endte som direktør

Søren Pedersen er fra denne sæson direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Han sluttede sin aktive karriere sidste sæson med en pokalsejr hos Mors-Thy.

Karrieren sluttede på en høj note. Meget, meget høj endda.

35-årige Søren Pedersen løftede efter sidste sæson trofæet i herrernes pokalfinale, da han sammen med Mors-Thy leverede en stor sensation og besejrede Aalborg Håndbold.

Søren Pedersen spillede ikke meget i finalen, men mod slutningen af anden halvleg kom den erfarne målvogter ind og diskede op med en ikonisk dobbeltredning.

En dobbeltredning, der blev symbolet på Søren Pedersens fornemme karriere. En karriere, der i det efterfølgende stykke tid tog finurlige drejninger, inden Pedersen endte med titlen som direktør hos Mors-Thys ligarivaler fra Lemvig.

- Det er faktisk en sjov historie. Da jeg stod og skulle træffe beslutningen om, hvorvidt jeg skulle fortsætte, havde jeg faktisk en dialog om at skulle spille i Lemvig. Jeg havde både en dialog med træneren og sportschefen.

- Vi besluttede os for, det ikke var tidspunktet, og så kom der en ansøgningsmulighed som direktør her i klubben. Jeg valgte at tage chancen, så derfor står jeg her i dag, siger Søren Pedersen til TV 2 SPORT.

Se hele interviewet i videoen øverst i artiklen.

Har en klar målsætning

Den nu tidligere pokalvinder, der har mere end 16 års erfaring fra håndboldverdenen, startede sin nye stilling 1. august.

Og arbejdshandskerne er allerede taget i brug.

- Vi skal ind og kigge på, hvordan vi kan drive klubben til det næste niveau. Når vi kigger på de andre hold og ser på deres økonomi og den tilførsel af spillere, de får, så skal vi også have tilført en del økonomi for at være med, hvor det er rigtig sjovt.

Lemvig-Thyborøn fik mandag aften en håndboldlektion af Aarhus Skanderborg i et 24-31-nederlag.

Det var Lemvigs tredje nederlag i fire kampe i denne sæson, hvorfor vestjyderne ligger og slås i den kedelig ende af herrernes håndboldliga.