Håndbold

Ex-landsholdsfløj har fundet ny klub i Frankrig

Efter nogle måneder som klubløs er Fie Woller blevet præsenteret i den franske klub Nantes.

Hun var træt af håndbold og troede, at karrieren var slut.

Men Fie Woller er ikke færdig på topplan endnu.

Mandag er den tidligere landsholdsfløj, der senest spillede for Danmark i oktober sidste år, blevet præsenteret i den franske klub Nantes, der har hentet Woller som afløser for Dyenaba Sylla, der er meldt ude i lang tid med en alvorlig knæskade.

- Hun (Woller, red.) er en spiller, som jeg har fulgt et stykke tid for Danmark i internationale turneringer. Hun er teknisk god i sine afslutninger og hurtig i kontraen. Målet er hurtigt muligt at få inde ind i vores spil. Jeg ved, at hun allerede er meget motiveret, siger Nantes-træner Guillaume Saurina på klubbens hjemmeside.

Woller, der har været til flere slutrunder med Danmark og er noteret for 65 A-landskampe, har senest spillet i franske Bourg de Péage. Inden da var hun i tyske Bietigheim og før 2017 i FC Midtjylland.

I et interview for en måned siden fortalte Fie Woller om en svær sidste sæson, hvor hun mistede lysten til håndbold.

- Det var bare et sindssygt hårdt år på mange punkter. Jeg havde det ikke særlig godt. Det var virkelig en kamp for mig at komme til træning hver eneste dag, fortalte Woller i interviewet, som du kan læse her.

Franske Nantes har tradition for at hente danske spillere - og trænere sågar. Den nuværende Aalborg EH-træner Allan Heine var cheftræner i Nantes fra december 2018 og frem til sommeren 2020, og indtil denne sæson var både Stine Bodholt og Lotte Grigel på kontrakt i klubben.

Stine Bodholt er nu tilbage i Danmark og Horsens, men Lotte Grigel for måned siden blev mor for første gang og ikke spiller håndbold lige nu.