- Min dårligste kamp i år, siger frustreret landsholdsspiller

Line Haugsted var lettere berørt, da hun talte om sin egen præstation i pokalkvartfinalen mod Odense Håndbold.

Den rutinerede Viborg- og landsholdsspiller Line Haugsted skal forsøge at ryste onsdag aftens hændelser af sig. For de var langt fra mindeværdige.

I det 49. minut af kvartfinalen i pokalturneringen mod Odense Håndbold sluttede landsholdsspillerens kamp, da hun for tredje gang blev mødt af to fingere i vejret af dommerparret.

Og selvom hun var dybt frustreret og skuffet over det, der netop var sket, viste hun stor overskud og talte med TV 2 SPORTs reporter få minutter efter sit røde kort. Og her var der intet filter, da hun blev bedt om at forklare sit røde kort.

- Det er ikke superfedt. Vi har overhovedet ikke spillet godt. For mange tekniske fejl, dårlige beslutninger, og jeg er superskuffet over min egen præstation. Det er den allerdårligste kamp, jeg har spillet i år. Det er virkelig skuffende i en kamp om Final 4, siger en lettere berørt Line Haugsted til TV 2 SPORT.

"Lidt uenig" i kendelserne

Ærgrelsen går også på de to-minutters udvisninger, hun modtog i kampens hede. Hun roser dog samtidig Odense for at spille en taktisk klog håndboldkamp.

- Jeg synes, det er svært at vurdere. Jeg er lidt uenig i de to-minutters udvisninger, men det skal jeg bare lade være med at tænke og bare spille. Og så er Odense gode i forsvaret og gode til at komme frem og ramme mig og ødelægge flowet.

Viborg tabte kampen med 23-26 og er dermed ude af pokalturneringen.