Håndbold

Thomas Mogensen ude resten af året

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende SønderjyskE-spiller har i forvejen siddet ude flere kampe, og nu forlænges hans skadespause markant.

SønderjyskEs håndboldherrer går til weekend på en kedelig nyhed.

Den rutinerede playmaker Thomas Mogensen har revet den venstre svangsene over, og derfor forventes han først at være klar til kamp, når kalenderen rammer 2022. Derudover døjer han stadig med hælsporer i begge fødder.

- Jeg er utrolig ked af og frustreret over situationen og den lange pause, der venter. I min lange karriere har jeg været forskånet for store skader, så det bliver en mental udfordring ikke at kunne hjælpe holdet på banen den næste tid.

- Men sket er sket, så nu vil jeg prøve at bidrage med al min rutine og erfaring uden for banen. Jeg håber og tror på, at drengene nok skal klare det, og så vil jeg kæmpe, alt hvad jeg kan for at komme stærkt tilbage, siger Thomas Mogensen i en pressemeddelelse.

Samme sted fortæller sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt, at en overrevet venstre svangsene udløser fem-seks ugers pause. Først herefter starter et genoptræningsforløb.

Pytlick: - Et hårdt slag for truppen

SønderjyskE ligger efter fem ligakampe på en 10.-plads i Herreligaen, efter de senest meget overraskende tabte til Skive på hjemmebane.

Lørdag gælder det Bjerringbro-Silkeborg i en udekamp, og her må cheftræner Jan Pytlick altså igen ty til alternativer for Mogensen.

- Det er selvfølgelig et hårdt slag for truppen, at vi må undvære ham. Men så må de unge bagspillere træde mere i karakter, siger Pytlick og forventer, at Thomas Mogensen kommer stærkt tilbage, når han er klar igen.

Thomas Mogensen skiftede til SønderjyskE sidste sommer på en toårig kontrakt, efter han valgte at forlade Skjern før tid.