Håndbold

- Jeg gik i glemmebogen, siger Klavs Bruun

Klavs Bruun Jørgensen mener, han gik lidt i glemmebogen efter sin tid som kvindelandstræner.

Den tidligere kvindelandstræner Klavs Bruun Jørgensen skal igen være herretræner.

Det kunne TV 2 SPORT erfare mandag, og tirsdag aften gjorde SønderjyskE nyheden officiel i en pressemeddelelse.

Klavs Bruun tager over i SønderjyskE til sommer, hvor Jan Pytlick stopper. Det er Klavs Bruun Jørgensens første trænerjob siden tjansen som kvindelandstræner.

- Det har taget lidt længere tid, men det er ikke sikkert, det kun er det (tiden som kvindelandstræner, red.). Coronaen kom på et super uheldigt tidspunkt i forhold til mit stop på landsholdet, så jeg gik lidt i glemmebogen, og så er der ingen tvivl om, at flere af herreklubberne lige skulle se an og føle efter.

- Det har taget lidt tid at komme tilbage, og måske lidt længere tid, end jeg havde ønsket mig. Men nu er jeg tilbage, og så bliver jeg svær at slippe af med, siger Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT med et stort smil.

Men efter kontakten fra SønderjyskE kom, gik det hele meget stærkt.

- Det er gået meget hurtigt. Hurtigere end jeg havde regnet med. Bestyrelsen nikkede ja, og det var ekstra motiverende, at de ville mig fra start af, siger han og uddyber:

- SønderjyskE er et rigtig spændende hold. Jeg har savnet at være træner, så jeg glæder mig rigtig meget.

Stolt og glad sportsdirektør

I SønderjyskE er man stolte over den nye ansættelse.

- Lige nu handler det udelukkende om at præstere bedst muligt i den indeværende sæson, men jeg er meget stolt og glad over, at en trænerkapacitet som Klavs Bruun Jørgensen bliver cheftræner hos SønderjyskE Herrehåndbold fra næste sæson.

- Klavs Bruun Jørgensen har igennem sin trænerkarriere vist, at han kan få hold til at præstere på et rigtig højt niveau samtidig med, at han har formået at udvikle kompetencerne hos den enkelte spiller, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt i pressemeddelelsen.

Klavs Bruun Jørgensen har tidligere været cheftræner i både AG København og TTH Holstebro i herreligaen. Han blev dansk mester med AG København i 2011, og i 2014 blev det til et sæt bronzemedaljer med Holstebro.