- Vi var helt væk. Vi får ikke en større Final 4-chance end det her

Fredericia var ikke i nærheden af at vinde, da Mors-Thy tirsdag aften var på besøg i pokalkvartfinalen.

Sidste sæsons pokalåbenbaring er klar til Final 4 igen.

Det står klart, efter de forsvarende pokalvindere fra Mors-Thy tirsdag aften vandt kvartfinalen over Fredericia med 34-28.

Fredericia var ellers på hjemmebane, og på papiret var det en fornuftig mulighed for at spille sig i det eftertragtede Final 4. Sådan gik det ikke, og det var til stor skuffelsen i Fredericia-lejren.

- Vi var åbenbart ikke mødt op til kampen i dag. Vi var helt væk. Vi vinder ikke en eneste duel i starten af kampen. Vi begyndte at tvivle på hinanden, og vi er bare for nyt et hold til at rejse os igen. Åbenbart, siger Fredericia-spilleren Nikolaj Nielsen til TV 2 SPORT efter kampen og fortsætter:

- Det var ingen, der sagde, vi skulle vinde den her kamp, men muligheden er der, når vi trækker Mors-Thy på hjemmebane. Vi får ikke en større chance for at komme i Final 4 end den her. Det er super skuffende og pisse frustrerende, at vi ikke kan levere bedre.

Mors-Thy fik faktisk afgjort kampen rimelig hurtigt. Tidligt var udeholdet hurtigt foran, og derfor gik de til pause med en femmålsføring.

Bjerringbro-Silkeborg er sammen med Mors-Thy klar til Final 4. Bjerringbro-Silkeborg besejrede tidligere tirsdag Skanderborg Aarhus med 33-28.

Onsdag tager GOG imod Skjern i Santander Cuppen, mens TTH Holstebro og Aalborg Håndbold mødes i den fjerde og sidste kvartfinale mandag i næste uge.

Final 4-stævnet finder sted 26.-27. marts næste år.