Håndbold

Brydekamp med landstræner og to populære danskere på højreback

TV 2 SPORTs håndboldredaktion fortæller om stort og småt, der er set og sket ude i hallerne.

Der er godt gang i trænerjagten hos Skjern Håndbold. Hvad vi hører fra det vestjyske, så er der nok af henvendelser – både fra danske og internationale trænere – til jobbet som kommende cheftræner, når Claus Hansen stopper.

Feltet skulle eftersigende være skåret ned til tre navne. Men hvem de tre er, ved vi ikke med sikkerhed endnu. Men gættelegen kan så småt begynde, og måske den først ophører ved juletid.

Noget mere ved vi på nuværende tidspunkt om landsholdsaktuelle Jacob Lassens fremtid. Højrebacken har i et stykke tid ytret ønsker om at prøve sig af i udlandet og skulle nu være så godt som tabt for Bjerringbro-Silkeborg, hvor han har udløb til sommer.

Pilen peger sydpå mod Bundesligaen, hvor det forlyder, at den reetablerede danskerkoloni i Hamborg skulle være blandt bejlerne til Lassen.

Hvis det ender sådan, får vi endnu en ung, dansk højreback i Tyskland i næste sæson. Men inden Mathias Gidsel drager til Füchse Berlin, er der rigeligt at tage sig til for GOG.

For ikke nok med, at der bliver revet og flået i Gidsel under kampene, når han kreerer mål, ja så er han selv også et populært mål efter kampen, når der skal skrives autografer. Se blot billedet herunder fra lørdagens ligakamp i Helsinge.

Mens badminton i øjeblikket snupper tv-tiden fra håndbolden på TV 2 SPORT, er det snart tid til efterårsferie. Den kan jo bruges på litterær fordybelse, som eksempelvis i aktuelt læsestof fra en tidligere landstræner.

For Klavs Bruun Jørgensen har udgivet en bog, hvor han blandt andet fortæller om tiden i spidsen for kvindelandsholdet. En tid, der på mange måder var en brydningstid for både ham selv og holdet. Bogstaveligt talt.

Hørt i Hallen

'Hørt i hallen' er beretninger og skæve observationer fra de forgangne uger i Danmarks og verdens håndboldhaller.

Alle historier er verificeret af TV 2 SPORTs kilder i håndboldmiljøet.

Har du også hørt eller set noget i hallen, som du synes, vi bør vide? Skriv til os på hoertihallen@tv2.dk 

I bogen fortæller Klavs Bruun, hvordan VM-exitet i 2017 blandt andet blev bearbejdet med et par øl og en venskabelig brydekamp med stregspiller Sarah Iversen.

Selvom der ingen strid, men kun sjov, var i sammenstødet, kostede det landstræneren et flækket øjenbryn og efterfølgende latterkramper. Vi er sikre på, at TV 2 PLAY er klar med pay-per-view, hvis kombattanterne tør stille op til venskabelig revanche.

Når vi ikke selv kan være i hallerne, kan sociale medier hjælpe med at fange lidt af hvert. En sådan kuriositet slutter vi denne uges ’Hørt i hallen’ af med. Fredericia HK "fighter for byen," som målmand Emil Tellerup selv bemærker i en Instagram-video, hvor han er særdeles uheldig til en børnetræning.

Du kan skrive til ’Hørt i hallen’ på hoertihallen@tv2.dk, hvis du har hørt noget i hallen, som vi bør vide.