Håndbold

Da han ikke kunne komme op af sofaen, gik alvoren op for Olsen

Morten Olsen sidder over i GOG’s kommende kampe, da han vil have helt styr på sin krop og blive frisk.

Vi kender ham som den spilstyrende dirigent på playmakerpositionen.

Men under GOG’s næste kampe kommer Morten Olsen til at bruge sin erfaring fra sidelinjen. 37-årige Olsen kan nemlig mærke, at kroppen ikke er, hvad den har været, og derfor har han meldt sig selv ukampdygtig.

- Jeg har taget en pause fra at spille så meget håndbold, så jeg kan få styr på kroppen og blive lidt mere frisk og forhåbentlig være med i de sidste seks-syv uger i den her halvsæson, siger Morten Olsen til TV 2 SPORT.

Hvor lang er sådan en pause?

- Indtil videre har vi sagt til efter landsholdspausen, og så starter vi op og ser, hvordan det går. Og så håber vi lidt, at det er nok, siger Olsen.

Der er landsholdssamling i Trondheim i første uge af november til Golden League-kampene mod Norge, Frankrig og Holland.

Kunne ikke komme op af sofaen

Morten Olsen har tidligere forklaret til TV 2 SPORT, at han har problemer med både knæet og ryggen, og at det er noget, der hæmmer ham i hverdagen.

Der har specielt været én episode i hjemmet, der fik Morten Olsens tanker i retning af en pause.

- Beslutningen blev taget i fællesskab (med ham og klubben, red), men det var også meget mig selv, fordi jeg havde en aften, hvor jeg ikke kunne komme op af sofaen. Jeg blev nødt til at blive trukket op af min kone derhjemme. Jeg synes, vi var ved at nå til et punkt, hvor det blev for meget, siger Morten Olsen.

- I forhold til kampprogrammet - og at der kommer en landsholdsuge - synes jeg, at det var et godt tidspunkt til at sige, at nu skulle jeg tage det lidt roligt og starte forfra.

GOG vandt med 32-31 over SønderjyskE lørdag eftermiddag. Herefter venter en kampe mod Rihimäen Cocks i EHF Cuppen og KIF Kolding på hjemmebane, inden der er landskampspause i næsten to uger i starten af november.

Morten Olsen kom til GOG i sommeren 2020.