Håndbold

Pytlick var træt af det, da Pytlick afgjorde ligakamp

Der var mere end to point på højkant, da Jan og Simon Pytlick mødtes i en håndboldhal i Sønderjylland lørdag eftermiddag.

Når ens søn gør sig positivt bemærket, er det normalt stolthed, der fylder hos en far.

Det var dog mest irritation, der fyldte hos Jan Pytlick, da han så sin søn, Simon Pytlick, score det afgørende mål i GOG’s 32-31-sejr over SønderjyskE, hvor far Pytlick er cheftræner.

Hvordan er det som far at stå lige dér og se sin søn, som spiller på modsatte hold, score sejrsmålet?

- Jeg var sgu træt af det, da han gik på ydersiden på screeningen til sidst. Det var jeg godt nok træt af.

- Ellers tænker jeg ikke så meget over det. Jeg er så dybt inde i vores eget spil, så jeg kigger ikke på, hvordan han har spillet. Jeg er ikke en gang klar over hvor mange mål, han har lavet, siger Jan Pytlick til TV 2 SPORT.

I store dele af kampen så det ud til, at SønderjyskE kunne levere en overraskelse, men i kampens afgørende fase viste GOG, hvorfor de topper ligaen.

Koster middag

Ud over følelsen af missede point må Jan Pytlick også have tegnebogen op af lommen kort efter kampen. Her havde familien Pytlick planlagt en familiemiddag.

Hvordan bliver stemningen til familiemiddagen i aften?

- Det er jo mig, der skal give, når jeg har tabt, så allerede der er stemningen jo trykket, siger han med et smil på læben.

Simon Pytlick lettet over scoring

Den gratis middag glæder kampvinder Simon Pytlick sig naturligvis til.

Hvad betyder det her resultat for familiemiddagen i aften?

- Rigtig meget. Hold kæft mand. Jeg kunne ikke have holdt det ud, hvis han skulle håne mig med de to point. Så det er jeg glad for, siger Simon Pytlick.

Scoringen sendte GOG tilbage i toppen af ligaen.