Håndbold

Én ting bekymrer Skjern-træner efter vigtig sejr

Skjern Håndbold åbnede tirsdagens opgør mod Skive med en sikker føring, men hjemmeholdet kom stærkt igen og sikrede en dramatisk afslutning.

De var komfortabelt foran. Så var de bagud. Og til sidst var de foran igen.

Det holdt hård for Skjern Håndbold i tirsdagens udekamp mod Skive, men da hal-uret rundede 60 minutters spil, var det alligevel dem, der kunne række armene i vejret og juble over sejren på 27-25.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for den sejr her. Det holdt hårdt, og der var virkelig knald på, siger Skjern-træner Claus Dalgaard-Hansen til TV 2 SPORT efter kampen.

Han følges op af Skjern-spilleren Jesper Konradsson:

- Det betyder så meget, og det havde været forfærdeligt at komme til træning med et nederlag. Så det betyder alt, siger han.

Kampens ekstra store betydning skyldes, at spillerne nu går ind i en periode på 18 dage uden kampe på grund af blandt andet en landsholdspause.

Derfor er sejren vigtig mental, men også pointmæssigt er det afgørende for Skjern, der nu ligger nummer fem i herreligaen.

Men på trods af, at det hele endte godt for Skjern, er holdets træner Claus Dalgaard-Hansen ikke udelukkende tilfreds. Han ærgrer sig over, at holdet ikke var bedre til at holde fast, efter de kom foran med fem mål midt i første halvleg.

- Jeg synes egentlig, vi havde rigtig godt styr på det de første 20 minutter, men vi vælger jo så at tage en ret lang scoringspause, som helt fortjent får dem tilbage i kampen. Derfra bliver det meget hakkende.

- Jeg har rost spillerne for rigtig stor fight, men selvfølgelig også givet en løftet pegefinger, for det skulle ikke være nødvendigt, når man kommer foran med fire stykker. Der bør vi kunne køre den mere sikkert hjem, for det vil jeg i hvert fald ikke kalde det her, siger han.

Stor skuffelse i Skive-lejren

Mens Skjern-mandskabet - på trods af det svingende spil - nyder sejren, var det en række skuffede Skive-spillere, der forlod hallen.

En af dem var Andreas Søgaard Rasmussen, der personligt spillede en brandkamp med otte scoringer på otte forsøg.

- Vi er meget skuffede. Vi føler, vi har været med hele kampen og faktisk kun er bagud i de sidste tre minutter af kampen. Vi mangler bare noget kynisme, siger han.

Netop kynismen var en af de helt store udfordringer for Skive, der blandt andet brændte en håndfuld straffekast i kampen.

- Vi brænder fem straffekast, og det skal man jo score på, hvis man gerne vil vinde.

Føler du, I smed en sejr væk?

- Ja, det føler jeg, siger Skive-profilen, der sammen med holdet ligger nummer 10 i ligaen efter tirsdagens nederlag.