Skjern-træner stopper med øjeblikkelig virkning, erfarer TV 2

Henrik Kronborg bliver ny cheftræner i Skjern senest til sommer. Midlertidig træner kan være på vej.

Tirsdagens ligasejr ude over Skive blev Claus Dalgaard-Hansens sidste kamp som cheftræner i Skjern Håndbold.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger vender Claus Dalgaard-Hansen ikke tilbage til trænerbænken, når Skjern skal i kamp igen på den anden side af næste uges landsholdssamling.

Ingen i Skjern vil kommentere oplysningerne, men ifølge flere centrale kilder tæt på forløbet er beslutningen taget. Det skulle være Claus Dalgaard-Hansen selv, der har ønsket at stoppe med øjeblikkelig virkning.

Det er snart halvanden måned siden, at Skjern meddelte ud, at Claus Dalgaard-Hansen efter eget ønske ville stoppe som cheftræner til sommer og i stedet hellige sig en post som talentchef i klubben.

- Jeg tænder ikke nok på at vinde. Og det kan lyde mærkeligt. En af årsagerne til, at jobbet i længden bliver for hårdt for mig, er, at jeg ikke tanker nok energi på sejrene, sagde Skjern-træneren i et åbenhjertigt interview med TV 2 SPORT i begyndelsen af oktober.

Siden har TV 2 SPORT kunnet afsløre, at assistenten på det danske landshold, Henrik Kronborg, bliver den nye cheftræner fra sommer i Skjern, hvor han tidligere har været i tre sæsoner som assistenttræner frem til sommeren 2019.

Henrik Kronborg kan imidlertid ikke overtage Skjern-holdet allerede nu, erfarer TV 2 SPORT, da han er involveret i Nordsjælland Håndbold og har kontrakt der for resten af sæsonen.

Derfor kan det ende med at blive en midlertidig cheftræner, der tager over efter Claus Hansen for resten af sæsonen i Skjern. Det er endnu ikke lykkedes TV 2 SPORT endeligt at få bekræftet, hvem den midlertidige cheftræner bliver.