Håndbold

Mestrene fra Aalborg leverer stort comeback mod BSH

BSH styrede sikkert mod sejren indtil midtvejs i anden halvleg, hvor Aalborg satte et stort comeback ind.

Bjerringbro-Silkeborg (BSH) var foran med seks mål med 18 minutter igen af hjemmekampen mod Aalborg Håndbold, men det nordjyske mesterhold leverede et fremragende comeback og vandt med 31-30.

Dermed holder Aalborg sig i haserne på ubesejrede GOG i tabellen i Herre Håndbold Ligaen. GOG vandt lørdag 32-27 over KIF Kolding og er to point foran Aalborg.

Det nordjyske mesterhold kom rigtig skævt fra start mod BSH. Der blev brændt mange chancer i angrebet, og i den anden ende havde forsvaret slet ikke fat i BSH-offensiven.

Efter et kvarters spil havde hjemmeholdet taget teten med en solid føring på 12-5. Gæsterne famlede efter at finde sit niveau og så slidte ud.

Aalborg kom en smule tilbage i kampen de næste fem minutter. Det skyldtes ikke mindst, at hjemmeholdet blev ramt af et par udvisninger.

Blandt andet fik BSH's forsvarsstyrmand René Toft Hansen rødt kort for en tackling i hovedhøjde.

Gæsterne fik reduceret til 10-13, inden BSH igen fik overtaget og tog en føring på 16-11 med til pausesnakken.

Gennem det meste af anden halvleg lå afstanden på de to hold og vekslede mellem tre og fem mål, indtil Aalborg med knap et kvarter igen reducerede til 22-24.

Man fik antydningen af en dramatisk afslutning, og den fik tilskuerne.

Kampen var igen helt åben, og med lidt over fem minutter igen udlignede Buster Juul til 28-28. 13 minutter tidligere var BSH foran 24-18.

Kort efter tog gæsterne sin første føring i kampen, og selv om Jacob Lassen fik chancen på et frikast efter tidens udløb, kunne BSH ikke redde det ene point hjem.

I lørdagens sidste kamp vandt Sønderjyske ude med 33-28 over Mors-Thy.