Håndbold

Mia Rej fortsætter hos Odense Håndbold

Mia Rej har forlænget sin kontrakt til sommeren 2024 og har dermed sat yderligere to år på kontrakten.

Mia Rej kom til Odense i julen 2020, og hun forlader ikke den fynske by lige foreløbigt.

Hun har nemlig forlænget sin kontrakt med klubben, så den nu løber til sommeren 2024.

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at Odense Håndbold stadig har lyst til at have mig i klubben og på holdet - det føles bare helt rigtigt, siger Mia Rej.

- Jeg kender klubbens ambitioner, og de kender mine, og de passer bare rigtig godt sammen. Jeg er sikker på, at vi kan opnå endnu mere, end vi allerede har gjort. Jeg håber på et par mesterskaber mere, og så kunne det være fedt, hvis vi kunne snige os med til Final 4 i Champions League.

Hos cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely, er der stor glæde at spore i forbindelse med kontraktforlængelsen.

- Jeg er rigtig glad for, at vi sammen med Rej er blevet enige om at forlænge vores aftale til sommeren 2024. Mia er meget vellidt som person og vigtig med sin professionelle tilgang til spillet, hvor hun har vist stort format som erfaren playmaker på holdet siden sin ankomst i julen 2020. Ligeledes var hun en stor del af den succes, vi som hold havde i sidste sæson.

Playmakeren kom til Odense i julen 2020.

Hun har spillet 34 kampe for det danske landshold og scoret 84 mål i den rød/hvide trøje.