Håndbold

Åbenhjertig svensker, eftertragtet profil og en opfordring til Jan Larsen

TV 2 SPORTs håndboldredaktion fortæller om stort og småt fra den forgangne uge i håndboldverdenen.

Selv en spiller, der sidder ude med en skade, kan godt "dumme sig" i sin træners øjne. Spørg bare Melissa Petrén.

København-topscoreren sad på tribunen i sit holds dramatiske sejr over NFH på grund af fodproblemer, men før kampen kunne hun afsløre på direkte tv, at hun bestemt forventer at være klar til lørdagens kamp i Viborg.

- Det havde hun sgu da ikke behøvet at fortælle modstanderen, lød det efterfølgende med et bredt smil fra Claus Mogensen, da hans hold havde slået NFH - og en smilende Petren måtte give sin træner ret.

Hørt i Hallen

'Hørt i hallen' er beretninger og skæve observationer fra de forgangne uger i Danmarks og verdens håndboldhaller.

Alle historier er verificeret af TV 2 SPORTs kilder i håndboldmiljøet.

Har du også hørt eller set noget i hallen, som du synes, vi bør vide? Skriv til os på hoertihallen@tv2.dk 

Store smil må der også være for tiden hjemme hos Simon Pytlick, som fik sin landsholdsdebut torsdag aften mod Norge og lige nu er en af de hotteste - i spillemæssig forstand - spillere i herreligaen.

Så overraskende var det ikke, da Rhein-Neckar Löwens lokale nyhedsformidler Mannheimer Morgen forleden kunne berette, at den tyske storklub er interesseret i guldfuglen fra Gudme. Tyskerne er helt sikkert ikke de eneste. Men Pytlick har kontrakt i GOG til 2023 - uden en exit-til-udlandet-klausul, som vi hører det - og fynboerne virker alt andet end interesserede i at lade ham smutte før tid.

Mens Pytlick næppe skal nogen steder til sommer, virker det mere og mere sandsynligt, at Peter Balling skal. KIF Kolding-profilen har kontraktudløb og forhandler med Bjerringbro-Silkeborg, og som vi hører det, ligner det et skifte, der kommer til at ske. Den endelige underskrift er dog ikke sat endnu.

Til sidst en opfordring herfra - få dig en profil på Twitter og find præsidenten for den polske storklub Kielce, Bertus Servaas. Han er meget aktiv - og meget åbenmundet - på det sociale medie om alt fra nye spillere til Kielce til ting, han selv hører rundt i Europas haller, og så har han en mindre bromance kørende med den - også meget Twitter-aktive - Fredericia-spiller Rasmus Boysen.

Nu glæder vi også bare til, at Jan Larsen, Kasper Jørgensen eller en helt tredje af de store håndboldbosser i Danmark følger Servaas' eksempel. Og kan d'herrer ikke finde ud af det der IT, og hvordan man opretter en Twitter-profil, stiller vi gerne vores helt egen Bent Nyegaard til rådighed. Han har allerede en profil derinde - og kan også lære jer at lave lange hashtags.

Du kan skrive til ’Hørt i hallen’ på hoertihallen@tv2.dk, hvis du har hørt noget i hallen, som vi bør vide.

Den kommende uges kampe

Bambusa Kvindeligaen:

Lørdag 6/11:

  • Viborg HK – København Håndbold
  • Horsens Håndbold Elite – Skanderborg Håndbold
  • Randers HK – Silkeborg-Voel KFUM
  • Aarhus United – Ringkøbing Håndbold
  • Herning-Ikast Håndbold – Team Esbjerg
  • Odense Håndbold – Ajax København

Søndag 7/11:

  • Nykøbing Falster Håndbold – Holstebro Håndbold

Tirsdag 9/11:

Onsdag 10/11:

  • Tem Esbjerg – Randers HK
  • Skanderborg Håndbold – Herning-Ikast Håndbold

HTH Herreligaen

Onsdag 10/11

Torsdag 11/11:

Santander Cup - herrer

Onsdag 10/11:

Golden League – herrer:

Lørdag 6/11:

Søndag 7/11: