Håndbold

Kolding kaprer endnu en profil hos ligarivaler

Den norske playmaker Sander Øverjordet er fortid i Mors-Thy efter denne sæson, da han ikke ønsker at skrive under på en ny kontrakt med nordjyderne.

25-årige Sander Øverjordet tager turen fra Nordjylland til Sydjylland, når han efter denne sæson stopper i Mors-Thy.

TV 2 SPORT erfarer således, at den norske playmaker skifter til KIF Kolding. Dermed følger han i hælene på holdkammeraterne Bjarke Christensen og Erik Toft og bliver den tredje Mors-Thy-spiller, der skifter til ligarivalerne, når sæsonen 2021/22 er forbi.

Tidligere tirsdag skrev Mors-Thy i en pressemeddelelse, at Sander Øverjordet ikke har ønsket at forlænge sin kontrakt, der udløber næste sommer, selvom den nordjyske klub havde givet ham et tilbud.

- Vi havde gerne set Sander fortsætte i Mors-Thy Håndbold i de næste sæsoner, men har fuld respekt for, at han ønsker at prøve noget andet. Sander har været og er et godt bekendtskab for alle i Mors-Thy, og vi ser frem til resten af sæsonen med Sander på holdkortet, sagde cheftræner Niels Agesen i den forbindelse.

En interessant spiller

Hos KIF Kolding ønsker cheftræner Andreas Toudahl ikke på nuværende tidspunkt at sige særlig meget om Sander Øverjordet.

- Han er en interessant spiller, men jeg har ikke nogen kommentar til, hvorvidt hans fremtid ligger hos os, siger Toudahl til TV 2 SPORT.

I denne sæson ligger KIF Kolding efter ni kampe på en 13.-plads med fem point, mens Mors-Thy indtager 14.-pladsen med fire point. Nummer 13 skal i nedrykningsspil, mens nummer 14 rykker direkte ned i 1. division.

Sander Øverjordet har spillet samtlige ligakampe hos Mors-Thy i denne sæson, hvor han foreløbig har bidraget med 19 scoringer og 31 assists.

Nordmanden fik landsholdsdebut i 2019 og har været med ved EM i 2020 og VM i 2021 med begrænset spilletid til følge.