Kolding kaprer endnu en profil hos ligarivaler

Den norske playmaker Sander √ėverjordet er fortid i Mors-Thy efter denne s√¶son, da han ikke √łnsker at skrive under p√• en ny kontrakt med nordjyderne.

25-√•rige Sander √ėverjordet tager turen fra Nordjylland til Sydjylland, n√•r han efter denne s√¶son stopper i Mors-Thy.

TV 2 SPORT erfarer s√•ledes, at den norske playmaker skifter til KIF Kolding. Dermed f√łlger han i h√¶lene p√• holdkammeraterne Bjarke Christensen og Erik Toft og bliver den tredje Mors-Thy-spiller, der skifter til ligarivalerne, n√•r s√¶sonen 2021/22 er forbi.

Tidligere tirsdag skrev Mors-Thy i en pressemeddelelse, at Sander √ėverjordet ikke har √łnsket at forl√¶nge sin kontrakt, der udl√łber n√¶ste sommer, selvom den nordjyske klub havde givet ham et tilbud.

- Vi havde gerne set Sander forts√¶tte i Mors-Thy H√•ndbold i de n√¶ste s√¶soner, men har fuld respekt for, at han √łnsker at pr√łve noget andet. Sander har v√¶ret og er et godt bekendtskab for alle i Mors-Thy, og vi ser frem til resten af s√¶sonen med Sander p√• holdkortet, sagde cheftr√¶ner Niels Agesen i den forbindelse.

En interessant spiller

Hos KIF Kolding √łnsker cheftr√¶ner Andreas Toudahl ikke p√• nuv√¶rende tidspunkt at sige s√¶rlig meget om Sander √ėverjordet.

- Han er en interessant spiller, men jeg har ikke nogen kommentar til, hvorvidt hans fremtid ligger hos os, siger Toudahl til TV 2 SPORT.

I denne sæson ligger KIF Kolding efter ni kampe på en 13.-plads med fem point, mens Mors-Thy indtager 14.-pladsen med fire point. Nummer 13 skal i nedrykningsspil, mens nummer 14 rykker direkte ned i 1. division.

Sander √ėverjordet har spillet samtlige ligakampe hos Mors-Thy i denne s√¶son, hvor han forel√łbig har bidraget med 19 scoringer og 31 assists.

Nordmanden fik landsholdsdebut i 2019 og har v√¶ret med ved EM i 2020 og VM i 2021 med begr√¶nset spilletid til f√łlge.