Håndbold

Ydmyget: - Vi spiller kraftedeme dårligt

TTH Holstebro halsede efter fra starten af pokalkvartfinalen mod Aalborg, og de kom aldrig i nærheden af sejren. Det efterlod en dybt skuffet trup.

Hvis tilskuerne i Gråkjær Arena Holstebro havde drømme om magisk pokalaften, så blev de hurtigt skudt i sænk, da Aalborg Håndbold kom på besøg.

Efter otte minutter var hjemmeholdet bagud 1-5, og da haluret rundede 20 minutter, var det forspring udbygget til syv mål - 5-12.

Jeg er meget skuffet. Utrolig skuffet. Helt ind i maven

Jonas Porup, TTH Holstebro

Halvvejs i kampen var TTH Holstebro bagud 9-17, og de nåede endda at være bagud med 15 mål undervejs i anden halvleg, inden det hele sluttede med en 30-20-sejr til Aalborg. En helt igennem forfærdelig aften at være TTH Holstebro-spiller.

- Det var ikke særlig sjovt. Det erkender jeg blankt. Vi spiller kraftedeme dårligt for at være helt ærlig. Det er usammenhængende, og det er ikke vores forsvars skyld det her. Men vores kontrafase og angrebsspil sejler, lød det indledningsvis fra Allan Damgaard efter nederlaget.

Samtidig fremhævede han, at der var store problemer med at score ude bagfra, hvilket modstanderne tilsyneladende har luret efterhånden. For TTH-spillerne får bare lov til at skyde - uden at de kan score.

- Vi må stå sammen og finde ud af, hvordan vi får løst det her. Om det er nogle andre situationer, vi skal sætte hinanden i, eller om vi bare skal have flere bolde sammen. Jeg ved det ikke. Jeg er også lidt rådvild lige nu, for det er mange kampe i streg, det har stået på, og vi skal simpelthen have løst det her, sagde Damgaard.

"Utrolig skuffet. Helt ind i maven"

Rammerne var der ellers ikke en finger at sætte på. Gråkjær Arena i Holstebro var næsten fyldt, og der blev larmet igennem fra start.

Festen blev dog en fuser, og det gjorde ondt på TTH-spillerne og deres træner.

- Jeg er meget skuffet. Utrolig skuffet. Helt ind i maven. Det var virkelig ikke sjovt at stå derinde og bare føle, vi var en meter bagud på alt, hvad der blev foretaget, sagde bagspilleren Jonas Porup, mens cheftræner Søren Hansen tilføjede:

- Jeg så nogle spillere, der var rigtig kede af den præstation, de leverer på hjemmebane. Det gør rigtig ondt at se, præstationen var så skidt. Især fordi vi havde så flot en arena, der var klar til at hjælpe os. Det formår vi bare ikke at udnytte.

Kan du finde en forklaring på, det går, som det gør?

- Der er masser af forklaringer, og jeg har også mange undskyldninger, men jeg synes ikke, det er det, vi skal prøve på nu her. Jeg tænker, vi skal ind og runde det af sammen, og så kommer der nok en udmelding omkring, hvordan den følelse, vi står med nu, er.

Mulighed for revanche om få dage

Allerede lørdag mødes TTH og Aalborg igen - denne gang i ligaen. Umiddelbart vækker det både bekymring og glæde, at man skal op imod så frygtindgydende et hold, samtidig med at man dog får mulighud for revanche.

- Jeg tænker, at vi skal have en god snak i morgen om, hvordan vi skal håndtere så stærkt et mandskab som Aalborg, som vi også må rose for at spille os ud af brættet. En fremragende kamp og præstation, men vi gjorde det desværre også for nemt for dem, slutter TTH-træner Søren Hansen.

Med Aalborg videre til semifinalerne er der nu også blevet trukket lod til Final 4, og de to semifinaler ser ud som følgende:

  • Mors-Thy vs. Aalborg Håndbold
  • Bjerringbro-Silkeborg vs. GOG