Håndbold

Skjern løber BSH over

BSH leverede en af sæsonens dårligste præstationer, da holdet var uden chance mod Skjern lørdag eftermiddag.

Skader på højrebackpositionen havde tvunget Skjern Håndbold til at støve assistenttræner Kasper Søndergaard af og tage ham med i truppen til hjemmekampen mod Bjerringbro-Silkeborg (BSH) lørdag.

Det blev dog aldrig nødvendigt at smide den pensionerede profil ind. Skjern var i kontrol fra start til slut og vandt en sikker sejr på 32-25 i landets bedste række for herrer.

Med sejren overhaler Skjern netop BSH i stillingen. Skjern har 13 point for 10 kampe og er a point med Fredericia på fjerdepladsen, mens BSH har 11 point for 11 kampe på sjettepladsen.

Længe så det ud til, at spændingen allerede ved pausen ville være suget ud af opgøret.

Skjern var BSH aldeles overlegen i de første 24 minutter, og en regulær afklapsning var under opsejling, da Jesper Konradsson efter 24 minutter bragte hjemmeholdet foran med hele 13-4.

BSH-holdet var en skygge af sig selv, og fejlene var mange. Når spillerne endelig fik chancen, blev der brændt alt, alt for meget på en velspillende Christoffer Bonde i Skjern-målet.

Han sluttede de første 30 minutter med en redningsprocent på 53. Det var på trods af, at BSH fik pustet lidt liv i kampen i de sidste seks minutter før pausen.

Gæsterne formåede at vinde de sidste seks minutter med 5-1, så der var lidt spænding tilbage til anden halvleg med pausestillingen 14-9.

Men opblomstringen blev ikke taget med ind i anden halvleg. Efter 12 minutter havde Skjern fordoblet pauseføringen, så de grønblusede var foran med ti mål.

Vinderen var fundet. Spørgsmålet var udelukkende, om det skulle blive et pinligt eller hæderligt nederlag for BSH.

I begge ender af banen fungerede intet for BSH, så selv om Skjern løftede foden en smule fra speederen, og BSH fik pyntet med tre mål til sidst, endte det med en målforskel på syv.