Håndbold

Rev skulderen af led under ligakamp

Hakan Sahin fra Nordsjælland Håndbold rev sin skulder af led i torsdagens ligakamp mod SønderjyskE og var i store smerter.

Gør det ondt?

- Ja, det gør det.

Hakan Sahin havde en grim oplevelse, da han og Nordsjælland Håndbold torsdag aften besejrede SønderjyskE Håndbold i ligaen.

Undervejs i første halvelg sad den 26-årige stregspiller på bænken med et håndklæde over sin højre skulder og en smertefuld grimase i ansigtet. Og det var ikke uden grund.

For efter cirka et kvarters spil var Hakan Sahin ude for et uheld, hvor stregspillerens skulder blev revet af led, og det var i situationen tydeligt, at Hakan Sahin var i smerter.

- Det går ikke så godt. Jeg havde døjet med en skulder, der gik af led mod Mors-Thy. Det var ikke meningen, at jeg skulle spille angreb i dag. Vi prøvede i går til træning, og det gik egentlig okay, siger Hakan til TV 2 SPORT om situationen.

- Men den hoppede så lige ud af led igen, men så også på plads. Jeg tror mere, det var chokket.

Det er endnu uvist, hvor længe den tidligere Ajax København-spiller nu skal være på sidelinjen.

Derfor er det heller ikke givet, at Hakan Sahin kan spille, når Nordsjælland Håndbold i næste spillerunde møder Kolding.

Torsdagens kamp mellem Nordsjælland Håndbold og SønderjyskE Håndbold endte med en 28-24 sejr til Nordsjælland Håndbold, hvilket er klubbens blot anden ligasejr i sæsonen.

Efter 11 kampe er mandskabet placeret sidst i rækken med blot fem point. SønderjyskE Håndbold har ni point i 12 kampe, hvilket placerer sønderjyderne som nummer 10 ligaen.