Håndbold

Smitteudbrud udsætter tysk danskeropgør

Den danske landsholdsspiller Simon Hald er nu ikke længere ene om at være smittet med corona på Flensburg-Handewitt-mandskabet.

Lørdag aften burde Flensburg-Handewitts mange danskere have spillet Bundesliga-kamp mod Hannover Burgdorf, der har Johan Hansen på holdkortet.

Kampen er dog udsat som følge af et coronasmitteudbrud på Flensburg-mandskabet. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Flensburg-Handewitt havde taget turen til Hannover og var checket ind på et hotel, da den kedelige meddelelse om de positive PCR-test kom.

Fire unavngivne spillere er blevet testet positiv, og dermed er antallet af coronapositive Flensburg-spillere oppe på fem, efter at Simon Hald tidligere har afleveret en positiv coronatest og derfor ikke havde taget turen til Hannover med resten af holdet.

Klubben meddeler, at de fire spillere har svage eller ingen symptomer. Derudover oplyser de, at alle spillere er vaccineret.

Det er endnu uvist, hvornår den aflyste kamp skal spilles. Der var planlagt kampstart klokken 20.30 lørdag.

Flensburg-Handewitt har danskerne Kevin Møller, Emil Jakobsen, Lasse Svan, Simon Hald, Mads Mensah Larsen, Aaron Mensing og Lasse Møller på kontrakt. Til næste sæson får de tilgang af Johan Hansen.

Også søndagens kamp mellem Magdeburg og TuS N-Lübbecke er udsat efter et smitteudbrud på Magdeburg-holdet, der fører ligaen. Her spiller danske Mike Jensen, Jannick Green, Magnus Saugstrup og Michael Damgaard.