EM håndbold

Godt nyt til dansk EM-bejler

René Antonsen brækkede ikke noget i anklen i Champions League-kampen mod THW Kiel, viser skanning.

Stregspilleren René Antonsen kommer ikke på banen i Aalborg Håndbolds Champions League-kamp mod THW Kiel onsdag aften.

Alligevel ånder han lettet op, for da han udgik af det omvendte opgør i Tyskland i sidste uge, frygtede han en længere pause.

Søndag fik han gode nyheder i en røntgenundersøgelse, skriver Nordjyske.

- Der er heldigvis ikke noget, der er brækket, så lige nu venter jeg på, at hævelsen aftager nok til, at jeg kan holde smerterne ud og få min fod i en håndboldsko igen.

- Det går støt fremad, men foden er stadig let hævet og blå, så det bliver de næste dage, der kommer til at afgøre, hvornår jeg er klar, siger han til det regionale medie.

Antonsen, der senest var med for landsholdet ved Golden League-stævnet i Norge tidligere på måneden, kom til skade to minutter inde i opgøret i Kiel.

Den bomstærke håndboldspiller trådte skævt ned på foden, efter at han havde begået et straffekast, og måtte have hjælp til at forlade banen.

Antonsen vil ikke udelukke, at han bliver klar til lørdagens topopgør i HTH Herreligaen mod GOG, men det vides endnu ikke, om det er realistisk.

Før opgøret onsdag ligger Aalborg på fjerdepladsen i sin Champions League-gruppe med gode muligheder for avancement.

Sidste sæsons finalist i turneringen skal blot ende blandt de bedste seks af otte hold i gruppen for at nå videre til knockoutkampene.

Aalborg må ud over Antonsen undvære stregspilleren Jesper Nielsen i duellen mod tyskerne.