VM håndbold

- Det var fuldstændig forfærdeligt, siger Burgaard

Det var ikke sejren, der var i fokus hos Louise Burgaard og Jesper Jensen efter opgøret mod Tunesien.

Danmark fik et godt resultat med fra det første opgør ved VM.

Tunesien blev slået med 34-16, men det var noget helt andet, der fyldte hos de danske spillere efter kampen. Undervejs måtte Mia Rej nemlig udgå i store smerter efter et sammenstød med Mette Tranborg.

Derfor var tankerne hos Rej, da Louise Burgaard blev interviewet efter kampen.

- Det var fuldstændig forfærdeligt. Vi fik tudet lidt på bænken. Vi tænker så meget på hende, og vi er mega kede af det både på vores og hendes vegne, siger Louise Burgaard.

For landstræner Jesper Jensen var det heller ikke en rar oplevelse at være vidne til, og han lagde ikke skjul på, at skaden overskyggede sejren.

- Ja, det gør den selvfølgelig. Vi må se. Det så ikke godt ud. Det var ikke rare billeder. Det var meget cool af de andre, de fik samlet sig selv op.

- Det gør ondt at se. Og det gør ondt at se på sine holdkammerater. Man ved, hvor meget hun har været igennem. Det er ikke så sjovt, siger Jesper Jensen.

"En rigtig god start"

Tager man Mia Rej ud af ligningen, var der flere gode ting at tage med.

Danmark spillede i perioder fint angrebsspil, og Louise Burgaard fandt - særligt i første halvleg - ind i et godt sammenspil med stregen.

Derfor var Burgaard også godt tilfreds med resultatet.

- Jeg synes, vi fik en rigtig god start. Vi viste ikke så mange nerver. Vi var rolige og spillede vores spil. Rigtig godt forsvar, og det blev en fin sejr, siger den danske højre back.

En forfærdelig skade til Mia Rej sætter en dæmper på glæden efter sejren over Tunesien. Video: TV 2 SPORT