Troede TV 2-journalist var spion - ville have alt på kamera slettet

Tunesien vil ikke risikere at give det danske hold en ekstra fordel f√łr aftenens VM-opg√łr i Granollers.

Se Danmark-Tunesien direkte på TV 2 og TV 2 PLAY klokken 20.30

Det vil v√¶re en mindre sensation, hvis de danske h√•ndboldkvinder ikke form√•r at vinde aftenens VM-opg√łr mod Tunesien. Men det betyder p√• ingen m√•de, at tuneserne har givet op p√• forh√•nd.

Det mærkede en TV 2-journalist og fotograf ved torsdagens tunesiske formiddagstræning i Palau d'Esports de Granollers, hvor alle Danmarks VM-kampe vil blive spillet, og hvor holdene i Danmarks indledende gruppe også træner.

Efter aftale med tunesiske pressekontakt interviewede TV 2 to af de tunesiske spillere om aftenens m√łde med Danmark og filmede efterf√łlgende den f√łrste del af Tunesiens tr√¶ning.

Den aftale var alle i den tunesiske VM-lejr dog √łjensynligt ikke blevet orienteret om, for da holdets assistenttr√¶ner opdagede TV 2's t√¶ndte kamera, der filmede tr√¶ningen, stormede han hen og kr√¶vede b√•de kameraet slukket og alle optagelserne slettet.

Kommunikationen foregik p√• fransk og via en tolk, og m√•ske var det derfor, at assistenttr√¶neren havde f√•et den opfattelse, at TV 2's hold var fra Dansk H√•ndbold Forbund. F√łrst efter en l√¶ngere snak, hvor en del √•benlyst var 'lost in translation', lykkedes det TV 2s hold at overbevise assistenttr√¶neren om, at billederne ikke ville ende i indbakken hos Jesper Jensen og de danske h√•ndboldkvinders i de kommende timer frem mod kampstart.

Danmark og Tunesien har kun m√łdt hinanden tre gange gennem historien - og hver gang med klare danske sejre som resultat. Seneste m√łde var ved VM i 2017, hvor de danske h√•ndboldkvinder vandt med 37-19.

Kampen i Granollers bliver fl√łjtet i gang klokken 20.30, og du kan se med direkte p√• TV 2 og TV 2 PLAY.