Mia Rej rejser hjem - har fĂĄet svar fra scanning

Landsholdsspiller Mia Rej rejser hjem fra VM i Spanien med en skade pĂĄ ledbĂĄndet.

Se VM pĂĄ TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY - sendeplanen finder du her.

Det gjorde ondt helt ind i knoglerne, da Mia Rej faldt til jorden og skreg sin smerte ud torsdag aften.

Her ĂĄbnede Danmark VM med en pligtsejr over Tunesien, men det var Rejs skade, der overskyggede det flotte resultat.

Jesper Jensen har allerede indkaldt en erstatning i form af Michala Møller, og det er der en god grund til. Rej kommer nemlig ikke i aktion igen.

- Jeg har fået svar på scanningen, og den viser, at der er en skade på mit indvendige ledbånd på det højre knæ, men ingen skader på korsbånd eller menisk. Den melding er jeg selvfølgelig lettet over, for det sad da i hovedet med det samme, at det kunne være korsbåndet, når jeg nu har prøvet det før.

- At det betyder et farvel til VM, er jeg bare pissetræt af lige nu, men jeg ønsker pigerne alt det bedste, skriver Rej i en pressemeddelelse fra DHF.

Mia Rej rejser hjem til Danmark fredag aften.

Jesper Jensen er glad over, der ikke var tale om en korsbĂĄndsskade. Men derfor kommer han stadig til at savne Rej i truppen.

- Det er svært at sige, hvad det kommer til at betyde. Men der var en grund til, at hun var udtaget i første omgang og var tiltænkt en stor rolle. Det er jo, fordi hun er dygtig, siger han til TV 2 SPORT og uddyber:

- Nu kommer Kristina Jørgensen og Simone Petersen til at overtage Rejs opgaver, og det tænker jeg, de løser. Det bliver ikke Rej en-til-en, og det skal de heller ikke være. De skal være sig selv. De har meget at byde ind med, selvom det er noget andet end Rej.

Holdkammerater begræder skade

I minutterne efter skaden var det tydeligt, at spillerne var påvirkede af situationen. Flere af de danske spillere - ja, sågar modstanderne - havde tårer i øjnene.

Efter kampen var de fortsat berørte.

Simone Petersen: - Jeg så bare, at Mette landede på hende, og så hørte jeg det forfærdelige skrig. Jeg tænkte det værste med det samme, siger en tydeligt berørt Simone Petersen, der selv har prøvet at blive alvorligt skadet i knæet.

- Det er bare så synd. Vi er kun lige gået i gang, og Rej har kæmpe betydning for holdet. Det gør mega ondt. Som man nok kunne se på billederne, blev vi alle meget berørte af det. Det gjorde rigtig ondt, men vi samlede os og fik gjort kampen færdig.

Mie Højlund: - Jeg blev enormt ked af det. Den lyd, der kommer, når sådan en skade sker, gør ondt helt ned i maven. Rej er min holdkammerat på landsholdet og i klubben, så jeg blev virkelig berørt af det. Jeg skulle lige ud og trække vejret dybt.

Danmark spiller igen på lørdag, hvor Congo er modstanderen.