VM håndbold

Tranborg om sammenstødet: - Jeg sender hende mange, gode tanker

Både Mette Tranborg, Simone Petersen og Mie Højlund begræder, at Mia Rej blev skadet.

Se VM på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY - sendeplanen finder du her.

Mia Rej kom slemt til skade, da Danmark åbnede VM med en sejr over Tunesien.

Under et angreb kort inde i anden halvleg faldt Mette Tranborg uheldigt ned på Rejs knæ, der med det samme skreg, så det kunne høres i hele hallen.

Efterfølgende blev hun båret fra banen. Selvom Tranborg var en del af situationen, bebrejder hun ikke sig selv.

- Jeg har ikke nogen skyldfølelse over, at jeg var impliceret. Jeg tænker mest på, at Rej er i en rigtig træls situation lige nu, og jeg sender hende rigtig mange, gode tanker, siger hun.

De efterfølgende billeder viste da også, at den høje højre back blev skubbet ind i Mia Rej, og derfor ikke kunne stille noget op.

Mette Tranborg fortæller om sammenstødet, hvor Mia Rej endte i store smerter.

Helt samme opfattelse havde Lotte Grigel i studiet efter kampen.

- Det er fuldstændig tilfældigt. Og det er sket mange gange før i håndbold. Det er bare forfærdeligt, hver eneste gang det sker, siger Grigel, der er håndboldekspert for TV 2 SPORT under slutrunden.

En forfærdelig skade til Mia Rej sætter en dæmper på glæden efter sejren over Tunesien. Video: TV 2 SPORT

Holdkammerater begræder skade

I minutterne efter skaden var det tydeligt, at spillerne var påvirkede af situationen. Flere af de danske spillere - ja, sågar modstanderne - havde tårer i øjnene.

Efter kampen var de fortsat berørte.

Simone Petersen: - Jeg så bare, at Mette landede på hende, og så hørte jeg det forfærdelige skrig. Jeg tænkte det værste med det samme, siger en tydeligt berørt Simone Petersen, der selv har prøvet at blive alvorligt skadet i knæet.

- Det er bare så synd. Vi er kun lige gået i gang, og Rej har kæmpe betydning for holdet. Det gør mega ondt. Som man nok kunne se på billederne, blev vi alle meget berørte af det. Det gjorde rigtig ondt, men vi samlede os og fik gjort kampen færdig.

Mie Højlund: - Jeg blev enormt ked af det. Den lyd, der kommer, når sådan en skade sker, gør ondt helt ned i maven. Rej er min holdkammerat på landsholdet og i klubben, så jeg blev virkelig berørt af det. Jeg skulle lige ud og trække vejret dybt.

Danmark spiller igen på lørdag, hvor Congo er modstanderen.

Se VM på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY - sendeplanen finder du her.