Iransk målmand om tårevædet øjeblik: - Det kan ikke beskrives

Fatemeh Khalili Behfar og resten af det iranske landshold fik sig en oplevelse, de sent vil glemme, da målmanden blev kåret til kampens spiller.

Flere har betvivlet udvidelsen af VM til nu at gælde 32 hold.

Men selv de største kritikere blev formentlig varm om hjertet for en stund, da Norges kamp mod Iran var slut. Ikke, fordi kampen endte 41-9 til Norge.

Den iranske målmand Fatemeh Khalili Behfar blev nemlig kåret til kampens spiller. En kåring, som fremkaldte tårer - faktisk hos begge holds spillere. En kåring, som hovedperson havde svært ved at sætte ord på.

- Det er en drøm for mig at være med til VM. At blive kampens bedste spiller er helt utroligt. Det er helt vildt, og jeg kan ikke beskrive, hvordan det føles, siger målmanden ifølge VG til norsk TV 3 og fortsætter:

- Jeg følger de norske kvinder på Instagram, og jeg ser deres kampe. Jeg har altid drømt om at spille imod dem og stå ved siden af dem. De er meget venlige og værdige vindere.

"VM's bedste øjeblik"

Nederlaget til Norge blev Irans andet ved VM. Men faktisk har Fatemeh Khalili Behfar haft noget af en slutrunde. Mod Rumænien havde hun imponerende 18 redninger.

Mod verdensstjernerne fra Norge blev det "kun" til syv, men ikke desto mindre var de norske spillere fuld af beundring efter kampen.

- Fantastiske scener. Det er sådan nogle øjeblikke, jeg bliver meget rørt af. Det er helt klart VM's bedste øjeblik, siger Henny Reistad til VG. Det norske medie skriver, at hun endda havde tårer i øjnene, mens hun gav interview.

Norge hev en knusende sejr hjem over Iran, men det var den iranske målmand, der løb med opmærksomheden, da hun blev kåret til 'Man of the Match'. Video: Magnus Stig Christensen

Irans håndboldkvinder er med til VM for første gang, og det er ikke muligt at se holdets kampe i hjemlandet.

Det skyldes blandt andet, at modstanderne ikke er dækket til.

Se VM på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY - sendeplanen finder du her.