VM håndbold

Reinhardt reagerer på vildt billede

Heldigvis har den danske landsholdskeeper det godt efter hovedskuddet i semifinalen mod Frankrig.

Det var ikke til at se på Althea Reinhardts ansigt, at det fredag aften havde været udsat for et angreb af en harpikskugle, da hun storsmilende mødte op til interview lørdag eftermiddag.

Få minutter inde i VM-semifinalen mod Frankrig blev hun ramt i hovedet af et hårdt fransk skud. Derfor måtte hun for en stund forlade banen, men vendte heldigvis tilbage i målet.

- Hovedet har det godt. Der er heldigvis ikke noget i dag, siger Althea Reinhardt til TV 2 SPORT.

Specielt at se billedet

Efter kampen florerede der et billede taget af den norske fotograf Beate Oma Dahle, som viste, hvor meget bolden fik fat i Reinhardts ansigt. Og det var meget.

Den 25-årige målvogter har også selv set billedet.

- Jeg vil da sige, at det er et flot billede. Det har hun da formået at tage godt, siger hun og griner, inden hun fortsætter:

- Det er da selvfølgelig lidt specielt at se sig selv. Bolden spiser nærmest ens ansigt. Men sådan er det. Det er gamet.

Frygtede hjernerystelse

Selvom det så alvorligt ud, er hun heldigvis sluppet billigt, hvilket hun naturligvis glæder sig over. For da hun lige var blevet ramt, var smerten ikke det eneste, der fyldte hos hende.

Frygtede du noget med hjernerystelse, da du blev ramt?

- Ja, det gjorde jeg. Lige da jeg blev ramt, kan man godt nå at tænke: ”Øv. Bare der ikke sidder noget efter skuddet”. Men jeg mærker lynhurtigt efter, kommer ud på bænken, trækker vejret og kan ret hurtigt mærke, at der ikke er noget.

Althea Reinhardt kom tilbage på banen og endte med en redningsprocent på 37. Frankrig vandt 23-22 over Danmark.