EM håndbold

Fransk stjerne misser EM efter knivoverfald

Elohim Prandi er fortsat til observation på hospitalet efter et overfald. Han når ikke at blive klar til EM-slutrunden i januar.

Problemerne bliver større og større for det franske landshold frem mod det nærtforestående EM.

De olympiske mestre har allerede modtaget afbud fra profilerne Luka Karabatic, Nedim Remili og Timothey N`Guessan, og nu står det klart, at endnu en fransk stjerne må vinke farvel til slutrunden: Elohim Prandi når ikke at komme sig efter et knivoverfald nytårsaften.

- Taget i betragtning af, hvad han lige har været igennem, er det indlysende, at Elohim (Prandi, red.) ikke er med til at forberede sig til en turnering som et EM, siger den franske landstræner Guillaume Gille til avisen L'Équipe.

- Hans vej mod at komme sig helt er det, der virkelig bekymrer os.

Elohim Prandi blev udsat for et knivoverfald natten til den 1. januar. Han blev stukket flere gange, og det er altså grunden til, at han ikke kommer til at deltage ved slutrunden.

Ifølge den franske avis er venstrebacken, der til dagligt spiller i storklubben PSG, udenfor livsfare, men han er fortsat indlagt til observation på hospitalet.

Et problem for det franske landshold

Mens den voldsomme situation naturligvis har været noget af en oplevelse for Prandi, giver det også panderynker rent sportsligt for det franske landshold.

Stjernen var nemlig udset en stor rolle på det afbudsramte mandskab.

- Først og fremmest er det forfærdeligt for Elohim Prandi, og dernæst er det en kæmpe bet for det franske landshold. Timothey N`Guessan, der også spiller venstre back, har allerede meldt afbud. Det samme har Luka Karabatic og Nedim Remili, der alle er spillere fra øverste hylde, lød det tidligere fra TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard.

Frankrig tager hul på EM-slutrunden den 13. januar mod Kroatien.

Du kan se EM-håndbold på TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.