EM håndbold

- Det her må du aldrig gøre på Landin

TV 2 SPORTs håndboldeksperter var meget imponerede over Niklas Landin, da Danmark ydmygede Norge lørdag.

Der er efterhånden ingen tvivl om Niklas Landins færdigheder i et håndboldmål.

Lørdag aften var han nok en gang storspillende, da han ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard var kampens spiller i storsejren over Norge.

Flere situationer imponerende TV 2 SPORTs håndboldeksperter, og Anders Eggert var klar i spyttet omkring særligt situationen, hvor Alexander Blonz forsøgte at score et straffekast på Niklas Landin.

Ifølge den tidligere landsholdsstjerne var straffekastet et eksempel på, hvad du aldrig må gøre på Landin.

Anders Eggert, du siger under kampen, at det her må du ikke gøre på Landin. Hvad er det, han ikke må gøre?

- Blonz lægger sig ud til siden og viser, hvilken side han vil skyde i. Og så trækker han ikke bolden nogle steder hen. Bum, så er der lukket. Det er lige nøjagtig det, Niklas Landin kan.

- Og der er masser af situationer, hvor de lægger sig til siden, og så er Landin der. Landin dækker jo overhovedet ikke toppen, for han har jo lært, hvor han skyder henne. Han sætter sig bare ned og dækker hele bunden af målet, siger Eggert om en anden situation, hvor Landin redder et fløjskud.

Se begge situationer i videoen øverst i artiklen.

"Ser jo nærmest arrogant ud"

TV 2 SPORTs håndboldekspert Claus Møller Jakobsen er generelt bare imponeret over, hvad Niklas Landin formår at redde inde i målet.

- Jeg har også spillet mod Niklas Landin. Nogle gange kan det bare blive helt sort, hvis han har en parade at gå på, og du ikke har mulighed for at trække afslutningen rundt om paraden. Han er ekstremt dygtig til at gå på de sikre redninger, og det er meget, meget sjældent, at han lukker en af dem ind.

- Det ser jo nærmest bare arrogant ud, måden han redder boldene på. Han er utrolig dygtig til at læse skytterne, lyder vurderingen.

Danmark vandt EM-testen med 35-25 over Norge og fik dermed den perfekte optakt til EM, der starter på torsdag.

Det danske mandskab vandt suverænt over naboerne Norge med 35-25 i sidste testkamp inden EM. Video: Caroline Tarrasson