Ingen Mikkel Hansen i overtal - landstræner giver forklaring

I Danmarks testkamp mod Norge spillede Mikkel Hansen ikke med i nogen overtalssituationer. Nu kommer Nikolaj Jacobsen med en forklaring.

Lige så sikkert som det er, at Danmark spiller i rødt og hvidt, lige så sikkert plejer det at være, at Mikkel Hansen spiller med i de danske overtal.

Men i Danmarks testkamp mod Norge lørdag var den danske håndboldstjerne ikke at finde på banen i nogen af overtalssituationerne. Det fik kommentatorerne til at undre sig.

- Jeg tænker, om det er lidt tilfældigt, eller om der er lagt en variant ind? Nikolaj Jacobsen har det jo med at gå at finde på nye ting nede på Thurø, lød det fra TV 2 SPORTs kommentator Thomas Kristensen.

Men nu kommer landstræner Nikolaj Jacobsen med en forklaring:

- Det var tilfældigt. Det var mere, fordi han nu havde pakket sig ind i håndklæderne ude på bænken. Og så er det også fint, at nogle af de andre fik lov i overtal, siger han til TV 2 SPORT.

Hvem spiller overtal ved EM?

I stedet for Mikkel Hansen spillede Rasmus Lauge, Mads Mensah og Mathias Gidsel i den danske bagkæde. Det resultererede flere gange i mål efter hurtigt angrebsspil.

Spørgsmålet er derfor, hvem der skal starte inde, når Danmark kommer i overtal ved EM. Men her har landstræneren allerede en klar formodning.

- Jeg tror nok, at I skal regne med, at når vi rammer torsdag dernede (i Ungarn, red.), er det nok Mikkel, der starter med at spille i overtal, siger han.

Danmark indleder EM med at spille mod Montenegro. Det er torsdag klokken 20.30, og du kan se kampen på TV 2 og på TV 2 PLAY.