Håndbold

Hørt i hallen: Landsholdsprofil skifter agent, og Aalborg er tæt på KIF-spiller

TV 2 SPORTs håndboldredaktion fortæller om stort og småt, der er set og sket rundt om i hallerne.

Gaverne er pakket op, raketterne fyret af og champagnen drukket, så nu er 'Hørt i hallen' klar til et forhåbentligt stort 2022 i håndboldens verden.

Traditionen tro er året begyndt med en slutrunde. Herrernes EM er i fuld gang, og mens de spiller i Ungarn og Slovakiet, ligger den danske herrerliga naturligt nok stille. Til gengæld er der heftig aktivitet rundt om på klubkontorerne, hvor brikkerne til næste sæson er ved at blive lagt.

I Aalborg måtte de se rivalerne fra GOG snuppe den eftertragtede højrefløj Oscar Vind Rasmussen i TMS Ringsted, så nordjyderne ser nu andre veje i jagten på en afløser for Jonas Samuelsson - og den afløser kan meget vel blive KIF Koldings svenske fløjprofil Andreas Flodman. Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er Flodman, der har kontraktudløb i Kolding efter denne sæson, tæt på et skifte til Aalborg, hvor han vil blive gardering for norske Kristian Bjørnsen.

Hørt i Hallen

'Hørt i hallen' er beretninger og skæve observationer fra de forgangne uger i Danmarks og verdens håndboldhaller.

Alle historier er verificeret af TV 2 SPORTs kilder i håndboldmiljøet.

Har du også hørt eller set noget i hallen, som du synes, vi bør vide? Skriv til os på hoertihallen@tv2.dk 

Og Flodmans sandsynlige exit er langt fra det eneste spillernyt i KIF Kolding, som fredag præsenterede Kristian Kristensen som ny cheftræner for resten af sæsonen. Ender Flodman med at forlade KIF Kolding, har klubben allerede udset sig SønderjyskEs unge Viktor Nevers som mulig afløser. Også den tidligere GOG-streg Steven Plucnar, der lige nu huserer i svenske LUGI, er ifølge TV 2 SPORTs oplysninger på vej til Kolding.

I kvindeligaen måtte Viborg HK for nylig se sin anfører og største profil annoncere sit kommende exit, da Kristina Jørgensen meddelte, at hun skifter til franske Metz til sommer. Og måske bliver hun ikke den eneste danske landsholdsspiller, som Viborg snart mister.

Line Haugsted har nemlig skiftet agent. Efter VM har Haugsted droppet agentfirmaet People in Sport for at skifte til den tidligere danske landsholdsspiller Kristina Bille i Best Way Management. Netop Bille repræsenterede Kristina Jørgensen i forhandlingerne med Metz, og hun er også agent for landsholdsmålvogter Sandra Toft, der - som TV 2 SPORT tidligere har erfaret - er tæt på at skifte til den ungarske storklub Györ.

Om Line Haugsteds agent-skifte betyder, at hun også står foran et stort skifte til udlandet, eller om Kristina Bille blot har fået til opgave at forhandle en ny og bedre aftale med Viborg hjem, ved formentlig kun spilleren og agenten. Men med Line Haugsteds præstationer til VM i december er den udbredte opfattelse rundt om i håndboldhallerne, at der næppe er den klub i Europa, der ikke gerne vil have den 27-årige Skive-pige på holdet.

Du kan skrive til ’Hørt i hallen’ på hoertihallen@tv2.dk, hvis du har hørt noget i hallerne i Danmark eller set noget til EM, som vi bør vide.

TV-kampe i den kommende uge? Se sendeplanen her