EM håndbold

Afsløret af privat optagelse: - Min reaktion skal fordømmes

Montenegrinske Marko Lasica forklarer, at han blev påvirket af modstandernes fans og lod sig rive med.

Det er en handling, han ikke ligefrem ser tilbage på med stolthed.

Montenegros fløjspiller Marko Lasica blev yderst påvirket af Nordmakedoniens fans, da de to nationer bragede sammen lørdag aften.

Min reaktion skal fordømmes, og jeg undskylder for det

Marko Lasica

Derfor endte han med at sende en spytklat afsted mod modstandernes tilskuere. Episoden blev fanget på video, og nu beklager han:

- Jeg vil gerne undskylde til den makedonske befolkning og forklare situationen. Igennem hele kampen blev jeg udsat for møntkast og spyt (af modstandernes fans, red.), og efter kampen spyttede den såkaldte fan af Nordmakedonien efter mig, da jeg var tæt på ham, siger Lasica ifølge mediet Vijesti.me.

- Jeg gengældte det og lavede dermed en fejl. Og det undskylder jeg for.

- Min reaktion skal fordømmes

Spytklatten fra Lasica fik de makedonske fans til at kaste ting på banen. Derudover flød der skældsord i en lind strøm krydret med voldsomme og bestemte armbevægelser.

De andre montenegrinske spillere gjorde dog meget for at tysse episoden ned, stoppe Lasica og undskylde til tilskuerne.

Der blev både kastet med ting og slynget med skældsord mod de montenegrinske spillere efter sejren over Nordmakedonien. Video: TV 2 Sport

Og det er nu det, fløjspillerne også selv gør.

- Jeg værdsætter det makedonske publikum og engagementet i landsholdet. Men disse personer, der opfører sig uværdigt, er ikke fans.

- Men min reaktion skal fordømmes, og jeg undskylder for det, siger Lasica.

Montenegro vandt kampen i Danmarks gruppe med 28-24. Mandag møder de Slovenien i sidste gruppekamp, mens Danmark skal spille mod Nordmakedonien.