EM håndbold

Dette billede af Gidsel gjorde ekspert bekymret

Mathias Gidsel fortæller, at lørdagens kamp var en af de kampe, han har fået allerflest knubs i.

Han får det ene skrub efter det andet, men han fortsætter ufortrødent, som om intet var hændt.

22-årige Mathias Gidsel er ikke bange for at slå sig, og heldigvis for både ham og Danmark får han en helt masse ud af anstrengelserne.

Den ryger nok på top-5 over hårde kampe. Jeg glæder mig til at sove og komme mig

Mathias Gidsel

Gidsel scorede syv mål på syv forsøg i lørdagens sejr over Slovenien, men i slutningen af opgøret blev de mange knubs alligevel for meget for Gidsel, der pludselig befandt sig på bænken med et håndklæde over hovedet efter et sammenstød med den slovenske målmand.

En situation, der gjorde TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson bekymret.

- Han har en situation, hvor han løber fri igennem, og det ser ud, som om han trækker sig lidt og skærer en ret irriterende grimasse, hvorefter han løber ud til bænken.

- Han sidder og bliver behandlet, og jeg var meget overrasket over, hvad der skete. Det er forhåbentligt ikke alvorligt, lød det fra Svensson efter kampen.

Se situationen over artiklen.

"Det gør lidt ondt"

Heldigvis kan både Svensson og de danske fans ånde lettet op - indtil videre i hvert fald.

Hovedpersonen selv fortæller nemlig, at han regner stærkt med at blive klar, selvom han da indrømmer, at den stadig kan mærkes en halv times tid efter kampen.

- Ja, jeg fik en hilsen. Men uden at jeg helt er læge, og vi skal selvfølgelig lige have tjekket op på det i aften (lørdag aften. red.), så tror jeg, det er sådan et blåt mærke på et af ribbenene, siger Gidsel til TV 2 SPORT.

- Det gør lidt ondt, når man trækker vejret dybt. Men jeg er sikker på, at vi nok skal nå at fikse det. Nu har vi jo en masse dage, før vi spiller næste kamp, så det er hele to nætter på sengen. Jeg er sikker på, jeg nok skal blive frisk, siger han.

En af de kampe med flest slag

Mathias Gidsel, der også blev kåret til kampens spiller, fortæller samtidig, at det ikke var den eneste situation, han vil huske kampen for.

For sjældent har han da fået så mange skrub i en enkelt kamp.

- Det var en hård kamp, og vi sled i det. Den ryger nok på top-5 over hårde kampe. Jeg glæder mig til at sove og komme mig, siger Gidsel med et smil.

Danmark vandt kampen mod Slovenien med 34-23, og de er dermed sikre på at gå videre til mellemrunden.