EM håndbold

Tysklands problemer fortsætter: - Jeg forstår ikke den her verden mere

Det tyske landshold har indkaldt en spiller, der viser sig at være ramt af coronavirus.

Coronavirussen har et absurd stort ønske om at være en del af europamesterskaberne i håndbold. Og man må bare sige, det går meget godt. I denne her omgang går det ud over Tyskland.

Tyskerne mistede søndag bagspilleren Julius Köhn, der testede positiv for covid-19. Derfor blev Hendrik Wagner indkaldt som erstatning, men han må vente med at blive aktuel.

Hans obligatoriske PCR-test ved ankomst er nemlig positiv, oplyser forbundet på sin hjemmeside.

- Jeg forstår ikke den her verden mere. Jeg har det fysisk godt lige nu, men de seneste par timer har været en følelsesmæssig rutsjebanetur, siger den højrehåndede bagspiller.

Resten af den tyske delegation testede negativ mandag. De skriver også, at Wagner ikke nåede at være i kontakt med truppen.

24- årige Wagner fik sin debut på Tysklands landshold i november og var altså blevet indkaldt til sin første slutrunde.

Jævnfør reglementet hos Det Europæiske Håndboldforund, EHF, skal Wagner nu sidde ude i minimum fem dage. Derudover skal han aflevere to negative PCR-test for at blive indlemmet i truppen.

- Det gør mig ked af det, at Hendrik Wagner bliver bremset af det her. Jeg håber, at infektionsforløbet bliver mildt for ham, udtaler sportsdirektøren i det tyske håndboldforbund, Axel Kromer.

Tyskland møder Polen tirsdag aften klokken 18.00 på TV 2 SPORT X.

Store problemer hos Kroatien

Det er ikke kun i den tyske EM-lejr, at der er coronaproblemer. Den kroatiske EM-lejr er også blevet ramt mandag.

David Mandic, der havde karantæne mod Serbien, er testet positiv for coronavirus sammen med Zeljko Musa, som var kaldt ind til kampen mod Serbien. De er begge testet positiv i en PCR-test.

Kroatien spiller mandag aften for videre avancement ved EM. Her venter Ukraine, som det forventes, de slår trods et par manglende spillere.

Ukraine og Tyskland spiller på TV 2 PLAY mandag klokken 18.00.