EM håndbold

- Vi står uden tvivl tilbage med en masse selvtillid

Det danske landshold har nu vundet tre ud af tre kampe ved EM-slutrunden efter en 31-21-sejr over Nordmakedonien.

Danmark var allerede inden aftenens EM-kamp videre til mellemrunden med maksimum point.

Derfor var flere stjerner henvist til tribunen - heriblandt Mathias Gidsel og Niklas Landin - og det åbnede op for nye danske ansigter i startopstillingen.

Trods den store rotation viste Danmark sig flot frem igen og snuppede den tredje sejr på stribe. Og selvom der reelt intet var på spil, er der glæde at spore i den danske lejr.

- Vi står uden tvivl tilbage med en masse selvtillid. Folk ville give den armen, og det fik vi set i dag. Det er altid dejligt at få noget spilletid og holde sig i gang, siger Kevin Møller til TV 2 SPORT umiddelbart efter kampen.

Landstræneren var også rigtig glad for sejren og det faktum, at alle blev spillet ind i EM-slutrunden her til aften. Han vidste dog godt inden kampen, at bredden på landsholdet var god.

- Jeg har ikke lært noget, jeg ikke vidste på forhånd. Der var gode individuelle præstationer, og Rene Antonsen dækkede virkelig fremragende op i forsvaret sammen med Simon Hald.

- Vi viste godt, at vi skulle lægge fundamentet med sejren i defensiven i dag. Vi fik spillet lidt flere ind i turneringen, så i dag var en rigtig fin dag, siger landstræneren Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT.

Sejren sender Danmark i mellemrunden med de maksimalt tilladte point. To af slagsens.

Montenegro følger noget overraskende med Danmark, da de tidligere på aftenen besejrede Slovenien.