EM håndbold

Fransk stjerne lægger sig fladt ned efter ydmygelse

Nikola Karabatic, Frankrigs største stjerne igennem tiderne, er mildest talt skuffet over, at de tabte med otte mål til Island.

Skuffelsen var ikke til at tage fejl af, da de franske spillere lørdag aften forlod MVM Dome i Budapest.

Kort tid forinden havde de sat sig selv under et gevaldigt pres, efter de sensationelt tabte 21-29 til et reservespækket islandsk mandskab i den anden mellemrundekamp.

Det meget skuffende

Nikola Karabatic

En skuffelse af dimensioner for de olympiske guldvindere.

- Det er en stor skuffelse. Vi var ikke gode nok i dag. Vi vidste, at Island var gode, og i dag spillede de deres bedste kamp i den her turnering, og vi spillede den værste.

- Deres målmand spillede virkelig godt. Vi underpræsterede i angrebet, og det er derfor, vi tabte kampen. Det meget skuffende, siger stjernespilleren Nikola Karabatic til TV 2 SPORT.

Otte islandske spillere er de seneste dage testet positiv for coronavirus - heriblandt stjernespillerne Aron Pálmarsson, Gísli Kristjánsson og Bjarki Már Elísson.

Men også Frankrig var uden et par af deres store profiler, Kentin Mahé og Ludovic Fabregas.

- Vi undervurderer aldrig nogen. Vi respekterer alle. Vi vidste selvfølgelig, at de havde mange spillere ude, men vi havde også nogle spillere ude, og det gjorde, at vi havde det svært, siger Nikola Karabatic.

"Jeg tænker slet ikke på semifinalen"

Resultatet betyder, at Danmark, Island og Frankrig kan ende på det samme pointantal, og hvis det sker, vil Island være videre på en bedre målscore, mens Frankrig skal håbe på at vinde stort nok over Danmark i den sidste mellemrundekamp.

I den franske lejr tager man nu én kamp ad gangen og håber, at det vil være nok til at spille sig videre til semifinalerne.

- Jeg tænker slet ikke på semifinalen. Jeg er ikke bange, men vi er nødt til at kæmpe og vise, at vi er bedre.

Frankrig mangler fortsat at møde Danmark og Montenegro.