EM håndbold

Gidsel jubler efter ny pragtkamp

22-årige Mathias Gidsel blev igen kåret til kampens spiller efter ni mål mod Holland.

Danmark bookede mandag aften en plads i EM-semifinalen med en storsejr over Holland.

Haltavlen viste 35-23, og det var blandt andet takket være en storspillende Mathias Gidsel, der endnu en gang gav viste sit vanvittige talent. Højrebacken stod noteret for ni mål, da kampen sluttede.

- Vi havde det sjovt. Det altid skønt at spille håndbold. Lige nu er det ekstra skønt. Det var noget af en god nyhed, vi fik inden kampstart.

- Det er fedt at skulle spille semifinale. Det er fantastisk. Det er det, vi har kæmpet så længe for. Nu er vi der - og endda en kamp før tid, siger Mathias Gidsel, der blev kåret som kampens spiller for Gud ved hvilken gang.

Se EM på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY - sendeplanen finder du her.

"Den perfekte dag"

Nikolaj Jacobsen havde også al mulig grund til at være tilfreds. Landstræneren fik mange spillere i aktion, og samtidig fik han prøvet flere ting af.

Faktisk kunne det ikke være gået bedre.

Var det her det perfekte udfald?

- Ja. Vi har haft en rigtig god dag. Vi spillede en fin håndboldkamp. Holland er megapresset. Vi holdt koncentrationen og fik prøvet nogle kombinationer af. Mange ting så fine ud. Ikke mange af os havde regnet med, at vi var i semifinalen allerede nu, men det er vi megaglade for og stolte over, siger Nikolaj Jacobsen.

Danmark møder onsdag aften Frankrig i den sidste kamp i mellemrunden. Opgøret bliver spillet klokken 20.30.