EM håndbold

- Verden har ikke været helt den samme, efter vi skrev under med Mikkel Hansen

Trøjesalget er øget i Aalborg Håndbold, siden de sikrede sig Mikkel Hansens underskrift.

Lige nu er Mikkel Hansen til EM med Danmark, men til sommer løber han rundt på et halgulv i Aalborg.

Håndboldklubben i det nordjyske offentliggjorde i begyndelsen af 2021, at de havde sikret sig den langhårede landsholdsspillers underskrift. Og siden har de haft travlt i klubben. Rigtig travlt.

Faktisk kan det opsummeres med en kort sætning, hvis man er direktør i Aalborg Håndbold.

- Verden har ikke været helt den samme, efter vi skrev under med Mikkel Hansen, siger Jan Larsen i TV 2 SPORTs EM-studie, inden han uddyber:

- Den interesse, der har været omkring Aalborg Håndbold, har været så stor. Og det har givet nogle betydelige kommercielle goder. Vi har haft mulighed for at øge vores sponsorindtægter væsentligt. Vi har aldrig solgt så mange sæsonkort, som vi har gjort nu. Det har været en gave til klubben, lyder det.

Mikkel Hansen har fået en treårig kontrakt.

Forventer stort trøjesalg

En af de goder, som Aalborg Håndbold har fået med købet af PSG-spilleren, er et øget trøjesalg.

- Den interesse, der har været, siden vi skrev under med Mikkel Hansen, har været helt vanvittig. Vi skal faktisk snart afgive ordre på spillertrøjer til næste sæson, og det er rigtig, rigtig, mange. Vi har store forventninger til et stort trøjesalg. Det skal nok blive sjovt, siger Jan Larsen.

Har trøjesalg fyldt noget i dit regnskab tidligere?

- Nej, det har det ikke. Det er blevet sådan. Vi har også solgt rigtig mange trøjer i år. Det har været helt overvældende. Men det er klart, at med Mikkels ankomst kan vi se ind i noget, der er helt unikt i forhold til interessen. Det er en betydelig indtægt, vi kan kigge ind i til den kommende sæson, siger direktøren i Aalborg Håndbold.

Hansen er blot én blandt flere stjerner, der kommer til klubben i et storstilet projekt for at konkurrere med i den europæiske top. Den islandske profil Aron Palmarsson er allerede hentet til.

Du kan se Mikkel Hansen og resten af landsholdet i aktion mod Holland mandag aften. Det er klokken 18 på TV 2 og TV 2 PLAY.