EM håndbold

- Det der… Det er jeg ked af at se

Både Viaplays svenske kommentator Robert Perlskog og Bent Nyegaard kritiserer Sander Sagosen for at filme i en situation i kampen mod Sverige.

Underholdningsværdien var på sit højeste, da Sverige med en sen scoring tirsdag aften besejrede Norge med 24-23 og spillede sig i EM-semifinalen.

Men undervejs kom norske Sander Sagosen i fokus for noget, der oftere hører sig fodboldverdenen til.

Efter 17 minutter af opgøret overreagerede den norske stjerne nemlig voldsomt i en situation, hvor han blev ramt i hovedregionen af svenske Oscar Bergendahl.

- For mig så det ikke ud som et grimt slag med masser af kraft. Jeg synes, at Sagosen virkelig overspiller situationen. Jeg er med på, han bliver ramt, men det der, det er… Det er jeg ked af at se, lød det fra Bent Nyegaard i kommenteringen.

Og den danske ekspert bakkes op af den svenske Viaplay-kommentator Robert Perlskog, der også fandt situationen usmagelig.

- Det er teater. Han kaster sig. Det kan ikke betale sig at gøre det. Ja, det er et slag højt oppe, men reaktionen er klart overdrevet. Han falder som et fyrretræ, lød det undervejs fra kommentatoren ifølge Exspressen.

Oscar Bergendahl blev sendt ud i to minutter for forseelsen, men det kunne være endt endnu værre for svenskeren.

For grundet Sagosens voldsomme reaktion måtte opgørets danske dommerpar Mads Hansen og Jesper Madsen ud og se sekvensen igennem på video med henblik på, om Bergendahl i stedet skulle have rødt kort.

Skuffet Sagosen

Sander Sagoson fik i de døende sekunder muligheden for at sende Norge videre til semifinalen, men han skød langt over mål fra en svær vinkel, og så kunne den svenske jubel ellers bryde ud.

Efter kampen blev Sander Sagosen ikke spurgt til den specifikke hændelse i første halvleg, men den norske stjerne var tydeligt ærgerlig.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke formåede at vinde. Vi gik i stå og fik ikke lavet mål. Vi brændte for mange chancer. Når vi ikke får mål på de chancer, vi skaber, spiller vi Sverige tilbage i kampen, sagde han efter kampen.

Nu skal Norge i stedet spille om femtepladsen på fredag, hvor de møder nummer tre fra Danmarks gruppe.