Dansk chok - Gidsel færdig efter ét minut af bronzekampen

22-årige Mathias Gidsel kom til skade i et solouheld. Efter et kort tjek bag bænken gik han i omklædningsrummet sammen med landsholdets læge.

Allerede inden Danmarks bronzekamp mod Frankrig var der nedslående nyt, da Mikkel Hansen måtte opgive at spille på grund af en skade.

Efter ét minut af kampen fortsatte det danske mareridt så. I et returløb kom Mathias Gidsel pludselig til skade i et solouheld. På billederne kunne man se, hvordan han pludselig lavede et underligt hop, hvorefter han lagde sig i smerter og tog sig til højre knæ.

Som om det ikke var nok, så opdagede Henrik Møllgaard ikke, at Gidsel havde slået sig, så Møllgaard bakkede lige tilbage i Gidsel og fik sparket ham i hovedet, inden han også faldt ned over Gidsel.

Danmarks fysioterapeut Anja Greve kom hurtigt på banen for at tilse Gidsel. Sammen forlod de banen, mens Gidsel humpede en lille smule.

Det danske stjerneskud blev lagt bag bænken, hvor også Håndboldherrernes læge, Morten Storgaard, kom ilende til. Reglerne foreskriver dog, at personer fra den danske delegation, der ikke er på holdkortet, ikke må opholde sig i området ved bænken.

Derfor blev Gidsel og Storgaard bedt om at gå i omklædningsrummet af en official fra det europæiske håndboldforbund, så skaden kunne bliver undersøgt yderligere.

Ude af resten af kampen

I pausen af bronzekampen kunne assisterende landstræner Henrik Kronborg så fortælle til TV 2 SPORT, at Mathias Gidsel ikke kommer tilbage på banen, og han dermed er færdig ved EM.

Kort inde i kampen måtte også Jacob Holm forlade banen, efter han havde fået en vanvittig start med fire scoringer. Umiddelbart var det svært at se, hvad der skete med Holm, men noget kunne tyde på, han fik et hårdt slag på kroppen, da han brød igennem det franske forsvar.

Jacob Holm er dog kommet tilbage på banen igen.

Se Danmarks bronzekamp lige nu på TV 2 og TV 2 PLAY eller følg med her: